ديپلمات سابق آمريكايي اعتراف كرد:

برخورد دوگانه واشنگتن با سازمانهاي تروريستي

جمعه 28 بهمن 1390
08:07
 برخورد دوگانه واشنگتن با سازمانهاي تروريستي واشنگتن (العالم) ـ ديپلمات سابق آمريكايي اعتراف كرد كه وشنگتن در تعامل با سازمان هاي تروريستي براساس منافع خود و ماهيت روابطش با كشورها، به طور دوگانه عمل مي كند.

ادوارد بيك ديپلمات سابق آمريكا جمعه به شبكه خبري العالم گفت: دولت آمريكا به اسرائيل در زمينه ترور دانشمندان هسته اي با همكاري سازمان مجاهدين خلق كه واشنگتن با وجود قرار دادن آن در فهرست سازمان هاي تروريستي به آن كمك مي كند، چراغ سبز نشان داده است.

بيك افزود: بعيد به نظر مي رسد كه آمريكا، اسرائيل را در فهرست حاميان تروريسم قرار دهد زيرا واشنگتن نمي تواند سياست هاي معيني را به تل آويو تحميل كند.

اين ديپلمات سابق آمريكايي تصريح كرد: تروريسم تعريف مشخصي ندارد و ممكن است در اين زمينه ديدگاه هاي متفاوت، منافع و روابط متفاوتي ميان كشورها وجود داشته باشد.

وي افزود: آمريكا عناصر سازمان مجاهدين خلق را به علت دست داشتن در كشتن نظاميان آمريكايي در زمان شاه، تروريست معرفي كرده بود اما پس از آنكه اين سازمان به يكي از دشمنان نظام اسلامي در ايران تبديل شد، آن را از فهرست سازمان هاي تروريستي خارج كرد.

بيك گفت: هنوز علت دشمني آمريكا با ايران ،كه به هيچ كشوري تجاوز نكرده است، برايم نامشخص است اما مي توان گفت كه رسانه هاي آمريكايي در تحريك اين دشمني نقش بزرگي ايفا مي كنند.
MKH-16-20:20

0% ...

آخرین اخبار

پرتاب موفق چهار ماهواره با موشک ماهواره‌بر جدید چین


عضو شورای عالی سیاسی یمن: جنایات عربستان پیروزی به ارمغان نمی‌آورد


رم خواستار آزادی شهروندان بازداشت‌شده این کشور در کرانه باختری شد


گزارش العالم از به خاک وخون کشیدن بازار تعز یمن از زبان شاهدان + ویدئو


خشم شخصیت‌های لبنانی از بیانیه مداخله‌جویانه پنج سفارتخانه خارجی


معاریو: نتانیاهو یک دستاورد داشت، رژیم‌چنج البته در آمریکا


حکم اعدام محمدعارف شه‌بخش اجرا شد


افشای پیشنهاد ۱۲۵ میلیون دلاری برای کناره‌گیری نتانیاهو از سیاست


هشدار دفاع مدنی غزه نسبت به بروز فاجعه در پی بارش‌های شدید


دموکرات‌های کنگره در تدارک تحقیقات گسترده علیه دولت ترامپ