كمكهاي مالي و نظامي واشنگتن به قيمت خدشه به استقلال مصر

تاكيد مصريها بر رهايي از وابستگي به آمريكا

شنبه 29 بهمن 1390
10:11
 تاكيد مصريها بر رهايي از وابستگي به آمريكا قاهره (العالم)- يكي از رهبران حزب عدالت و آزادي مصر (شاخه سياسي اخوان المسلمين) با تاكيد بر اين كه مردم خواستار رهايي از وابستگي به آمريكا هستند، گفت: كمك هاي مالي و نظامي واشنگتن به قيمت خدشه به استقلال مصر صورت مي گيرد.

"علي بطيخ" شنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، تصريح كرد: همه مردم مصر مي خواهند كه وابستگي اقتصادي كشورشان به حمايت خارجي ها چه آمريكا و چه صندوق بين المللي پول هرچه سريعتر پايان يابد و حزب عدالت و آزادي مصر نيز مانند مردم چنين خواسته اي دارد.

وي افزود: توافقنامه كمپ ديويد و كمك هاي نظامي آمريكا به مصر، ميراث رژيم حسني مبارك رييس جمهور مخلوع اين كشور است.

بطيخ تصريح كرد: كمك هاي اقتصادي و نظامي آمريكا به مصر از رژيم سابق به دولت فعلي به ارث رسيده و كشور را با عقب ماندگي اقتصادي و نداشتن استقلال مواجه كرده است.

مسوول حزب عدالت و آزادي مصر گفت: كمك هاي آمريكا به مصر در ازاي امضاي توافقنامه كمپ ديويد نيست ، بلكه بخشي از اين توافقنامه است و درصورتي كه طرف آمريكايي به هربخش از اين توافقنامه خلل وارد كند ، طرف مصري حق بازنگري در كل توافقنامه را دارد.

بطيخ اظهار داشت: هر دولتي كه پس از انقلاب درمصر روي كار آيد، بايد به قوانين و توافقنامه هاي بين المللي احترام بگذارد و از سويي بايد در توافقنامه هاي مربوط به اين كشور كه با منافع ملت مصر در تضاد است، بازنگري كند.

وي تاكيد كرد: توافقنامه كمپ ديويد و ساير توافقنامه هاي مصر، ميراث رژيم سابق است كه از زمان انور سادات رييس جمهور پيشين مصر برجاي مانده است.

مسوول حزب عدالت و آزادي مصر تصريح كرد: كمك هاي آمريكا به مصر، دو ميليارد و دويست ميليون دلار بود و به يك ميليارد و سيصد ميليون دلار كاهش پيدا كرد و منحصر به كمك هاي نظامي شد و ميزان كمك هاي اقتصادي نيز فقط حدود 170 ميليون دلار آمريكا است.

وي خاطرنشان كرد كه اين كمك هاي نظامي فقط در قالب خريد اسلحه از شركت هاي آمريكايي و با قيمت بالا و تحت نظر كارشناسان آمريكايي بايد صورت گيرد؛ بدين ترتيب سودي عايد مردم مصر نخواهد شد.

اين مسوول حزب عدالت و آزادي مصر گفت: استقلال قوه قضاييه وحاكميت مصر در اراضي اين كشور، ديگر مجالي براي بحث و جدل و امتيازدهي نمي گذارد و قضيه تمام شده است.

وي تاكيد كرد: هرشخصي كه در آمريكا يا مصر يا هركشور ديگري مرتب جرم مي شود، بايد اقدامات قضايي متناسب با آن كشور درباره وي اجرا شود و مليت فرد خاطي هيچ گونه ملاكي در اين زمينه محسوب نشود.

17-18:08

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود