اعلام جنگ آمریکا علیه افغان‌ها

شنبه 6 اسفند 1390
18:10
اعلام جنگ آمریکا علیه افغان‌ها العالم،كابل - نويسنده و تحليلگر مسائل سياسي افغانستان، جنايت نيروهاي اشغالگر آمريكايي در به آتش كشيدن قرآن كريم را به منزله اعلام جنگ عليه ملت مسلمان افغانستان دانست.

"ذبيح الله قريشي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت: مردم مسلمان افغانستان، در طول تاريخ از عقيده خود در برابر متجاوزان و اشغالگران دفاع كرده و هرگز تسليم نشده و همواره در راه اصول و عقايد خود، جان فشاني كرده اند.

وی با اشاره به واكنش هاي گسترده مردم افغانستان علیه اهانت نيروهاي آمريكايي به قرآن كريم، بر پايبندي ملت افغانستان به عقايد خود تاكيد كرد و گفت: نگراني هاي زيادي درباره ادامه اعتراض ها و گسترش دامنه آن وجود دارد، به ويژه اينكه روزانه شماري از مردم افغانستان دراين اعتراض ها كشته يا زخمي مي شوند.

قريشي اظهار داشت: نيروهاي آمريكايي توجيهي براي اهانت به قرآن كريم و هتك حرمت آن ندارند، به ويژه اينكه به خوبي به قدرت ملت افغانستان واقفند و مي دانند كه آن ها مخالف ظلم و ستم هستند و چند دهه در برابر ظلم اشغالگران مقاومت كرده اند.

وي تصريح كرد: نيروهاي آمريكايي با چنين اقدامات تجاوزكارانه عليه مردم مسلمان افغانستان به آن ها اعلام جنگ مي كنند و اين مساله به معناي ناديده گرفتن صلح و امنيت كشوري است كه خواهان امنيت و ثبات است.

قریشی هشدار داد، نيروهاي خارجي نبايد بار ديگر با چنين اقداماتي احساسات مردم افغانستان را جريحه دار كنند، زیرا در غیر این صورت با پيامدهاي وخيمي مواجه خواهند شد.

قريشي گفت: بعيد است كه اقدام نيروهاي آمريكايي در آتش زدن قرآن كريم، بدون برنامه ريزي قبلي و خودسر صورت گرفته باشد، به ويژه اينكه اين اقدام در منطقه اي نظامي صورت گرفته است.

 

 

25/02-10:35




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

۱۸۶ شهید و زخمی در حملات سعودی به الجوف


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گفت وگوی اردوغان و ترامپ درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی


نامزد دموکرات سنا: ترامپ یک احمق است/آمریکا به دست نادان‌ترین افراد اداره می‌شود


پلیس رژیم صهیونیستی ادعای لیکود درباره تقلب گسترده انتخاباتی را رد کرد


سخنگوی سازمان ملل: جهان به دیپلماسی بیشتری نیاز دارد


وزیر خارجه کوبا: آمریکا حق تعیین سرنوشت مردم کوبا را ندارد


گزارش معاریو از تصمیم هرتزوگ برای خلاصی از بن بست سیاسی؛ واگذاری قدرت در ازای عفو نتانیاهو


تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه/یک فلسطینی به شهادت رسید


حملات هوایی رژیم صهیونیستی به ۲ منطقه در جنوب لبنان