اهانت كنندگان به قرآن كريم بايد مجازات شوند

عذرخواهي آمريكا از ملت افغانستان صوري است

يکشنبه 7 اسفند 1390
08:34
 عذرخواهي آمريكا از ملت افغانستان صوري است كابل (العالم) ـ نويسنده و تحليلگر سياسي افغان تاكيد كرد كه عذرخواهي مقام‌هاي آمريكا به دنبال اهانت نيروهايشان در پايگاه بگرام به ساحت مقدس قرآن كريم صوري و بي ارزش است.

محب‌الله شريف يكشنبه در گفت‌وگو با شبكه خبري العالم با تاكيد بر مجازات اهانت كنندگان به قرآن كريم، تصريح كرد: تظاهرات مردم در افغانستان در اعتراض به اهانت نيروهاي آمريكايي به قرآن كريم به تدريج از كنترل نيروهاي امنيتي دولت خارج خواهد شد، به ويژه اين كه تظاهرات به نزديكي مراكز اصلي و حساس كشور رسيده است.

وي گفت: مردم افغانستان به اعتراض ها ادامه خواهند داد و مصمم هستند كه اهانت‌كنندگان به قرآن كريم بايد محاكمه شوند.

نويسنده و تحليلگر سياسي افغان اظهار داشت: مردم مسلمان افغانستان با حضور در خيابان‌ها و برپايي تظاهرات خواستار مجازات عوامل اهانت به قرآن كريم هستند.

شريف تاكيد كرد كه عذرخواهي صرف مقام‌هاي آمريكايي از جمله رئيس جمهوري اين كشور از ملت و دولت افغانستان پذيرفتني نيست.

وي افزود: لازم است ضمانت داده شود كه چنين اقداماتي تكرار نشود و اهانت‌كنندگان به طور علني محاكمه شوند.

17:42 

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم