اتحاد دو کره برای جلوگیری از حملۀ آمریکا؟!

يکشنبه 18 تير 1396
19:51
اتحاد دو کره برای جلوگیری از حملۀ آمریکا؟! جان بولتون سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد کره شمالی را  "تکه ای زشت از متعلقات چین" توصیف کرد.

العالم - آسیا

نشریه هیل به نقل از بولتون نوشت: از آنجا که ترامپ در حال تقلا با مجموعه بسیار محدودی از گزینه های جذاب در خصوص کره شمالی است وی باید چین را درباره موافقت با اتحاد دو کره متقاعد کند.

وی افزود: اتحاد کره جنوبی و کره شمالی برای حل خصومت میان دو ملت ضروری است.

بولتون پس از ابراز تردید درباره اینکه ترامپ بتواند چین را برای فشار به کره شمالی جهت کنار گذاشتن برنامه هسته ای اش متقاعد کند، تاکید کرد:من فکر می کنم اتحاد، گزینه ای است که ما می توانیم به آنها ارائه کنیم. ما می توانیم به آنها قول دهیم سربازان آمریکایی در مرزهایشان نخواهد بود.

سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل ادامه داد: اگر اتحاد ممکن نباشد، آمریکا با گزینه بسیار نامطلوب توسل به قدرت نظامی برای دور نگاه داشتن کره شمالی از تسلیحات هسته ای مواجه خواهد بود.

وی افزود: اطلاعات آمریکا درباره این کشور متخاصم موثق نیست و نهادهای اطلاعاتی درباره آزمایش موشک قاره پیمای این کشور در روز سه شنبه تا قبل از پرتاب آن اطلاعی نداشتند. آنچه ما نمی دانیم قطعا خبر بدی برای آمریکاست.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود