ادعای نیوزویک: نیروهای ایرانی محافظ امیر قطر هستند

يکشنبه 18 تير 1396
22:11
ادعای نیوزویک: نیروهای ایرانی محافظ امیر قطر هستند یک پایگاه خبری آمریکایی مدعی شد که نیروهای نظامی ایران وظیفه حفاظت از امیر قطر را برعهده گرفته اند.

العالم - خاورمیانه

به گزارش ایلنا، پایگاه خبری آمریکایی نیوزویک در گزارشی بحران قطر را علی رغم اختلافات ایران و قطر در سوریه فرصتی استراتژیک برای ایران خوانده است.

در این گزارش این پایگاه خبری آمریکایی با استناد به اسناد تایید نشده مدعی شد، نیروهای نظامی ایران وظیفه حفاظت از شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر را برعهده گرفته است.

این پایگاه خبری مدعی شده ایران نیروی دریایی خود را در اطراف تنگه هرمز بسیج کرده و رزمایش مشترک اخیر ایران و چین به منظور ارسال پیام به عربستان سعودی و در نزدیکی آب‌های سرزمینی این کشور صورت گرفته است.

این اولین بار نیست که ادعای حفاظت از امیر قطر مطرح می‌شود. پیش از هم شبکه خبری العربیه این ادعا را مطرح کرد که مورد تایید هیچ یک از مقامات ایران قرار نگرفت.

0% ...

آخرین اخبار

معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


پیام کنایه آمیز سخنگوی سپاه درباره قیمت نفت


انفجار دو سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است