عمار حکیم: آزادی موصل سرآغاز آزادسازی کامل عراق است

دوشنبه 19 تير 1396
23:29
عمار حکیم: آزادی موصل سرآغاز آزادسازی کامل عراق است رییس ائتلاف ملی عراق آزادی موصل را نقطه شروع اقدامی بزرگ برای آزادسازی کامل خاک عراق از دست تروریست ها توصیف کرد.

العالمعراق

عمار حکیم رییس ائتلاف ملی عراق روز دوشنبه در بیانیه ای که سومریه نیوز به نسخه ای از آن دست یافت گفت: پس از آن که مرجع عالی عراق فتوای جهاد کفایی را صادر کرد، یقین حاصل شد که پیروزی به یاری خداوند متعال محقق خواهد شد.

وی افزود: آزادی موصل را به مرجع عالی عراق آیت الله سیستانی تبریک گفت و از همه کسانی که در این پیروزی نقش داشتند قدردانی کرد.

حکیم در ادامه، آزادی موصل را نقطه شروع اقدامی بزرگ برای تکمیل ماموریت آزادسازی کامل عراق از وجود تروریست ها ، تلاش برای ساماندهی وضعیت آوارگانی که به مناطق آزاد شده باز می گردند و نیز آغاز اقدام برای بازسازی و عمران همه مناطق محروم عراق و... توصیف کرد.

خاطرنشان می شود که حیدر العبادی نخست وزیر عراق روز دوشنبه در بیانیه ای پیروزی و آزادی کامل موصل را از مقر عملیات دستگاه مبارزه با تروریسم شهر موصل اعلام کرد.

213

0% ...

آخرین اخبار

هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم