مصر ادعای کمک عربستان را تکذیب کرد

جمعه 12 اسفند 1390
05:02
مصر ادعای کمک عربستان را تکذیب کرد وزير دارايي مصر ادعاي وزيرکشور سعودي در خصوص کمک اقتصادي به قاهره را تکذيب کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شکبه العالم، "ممتاز سعید" در واکنش به اظهارات "سعود الفیصل" در خصوص پایبندی عربستان به کمک 3.75میلیارد دلاری به مصر، تأکید کرد: وزارت دارایی مصر غیراز کمک 500 میلیون دلاری سال گذشته برای حمایت از بودجه، هیچ کمک یا پولی از عربستان دریافت نکرده است.

ممتاز سعید به روزنامه المصری الیوم گفت: دولت مصر از کمک همه کشورهای دوست عربی تاهنگامی که مشروط نباشد استقبال می کند؛ ولی وعده ها در این زمینه هنوز عملی نشده است.

 

پیش از این خبرگزاری رسمی سعودی اعلام کرد، سعود الفیصل در پاسخ به اظهارات "کمال الجنزوری" نخست وزیر مصر گفت، هیچکدام از وعده‌های کمک مالی به مصر از سوی کشورهای عربی یا غیر عربی عملی نشده است.

الفیصل اظهار داشت: هیأتی از صندوق توسعه سعودی در قاهره تفاهمنامه ای را با وزارت تعاون مصر برای مشخص کردن اولویتها امضا کرد؛ ولی طرف مصری به دلایل داخلی نتوانسته است این اولویتها را مشخص کند.

الفیصل خاطرنشان کرد: با این حال عربستان سعودی 48 هزار تن سوخت به مصر کمک کرده است.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هشدار دفاع مدنی غزه نسبت به بروز فاجعه در پی بارش‌های شدید


دموکرات‌های کنگره در تدارک تحقیقات گسترده علیه دولت ترامپ


ویدئو گرافیک/موج آبی ۲۰۲۶؛ سیلی تاریخی به ترامپ و فروپاشی پایگاه‌های جمهوری‌خواهان


اعتراضات در فرانسه ادامه دارد؛ آماده باش دوباره ۷۰ هزار پلیس در سراسر کشور


عراقچی در ۴۸ ساعت با ۱۲ وزیر خارجه رایزنی کرد/ تأکید بر امنیت منطقه‌ای بدون مداخله خارجی+ فیلم


شکست ترامپ؛ امروز روز خوبی برای بشریت است +فیلم


«کیمیای سجاد»؛ نخستین گردآوری کامل میراث مکتوب امام سجاد (ع) منتشر شد


سخنگوی سپاه: اگر جنگ دیگری رخ دهد دشمنان از قدرت ما شگفت زده خواهند شد/ کپی برداری آمریکا از پهپاد ۱۳۶ شاهد/ ۷ پهپاد MQM-۱۷۰ را سالم به زمین نشاندیم


بازداشت رئیس جمهور سابق پاراگوئه پس از استیضاح


قطر گزارش‌ها درباره شکست مذاکرات ایران و آمریکا نادرست است