نتیجه کتک زدن یک فلسطینی برای افسر صهیونیست

نتیجه کتک زدن یک فلسطینی برای افسر صهیونیست
چهارشنبه 21 تير 1396 - 21:04

رسانه های اسراییلی تاکید کردند که دادخواستی علیه یک بازرس ارشد پلیس رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی تنظیم شده که یک فلسطینی را به شدت کتک زده است .

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این افسر عالی رتبه یک فلسطینی را در صحن مسجد الاقصی بازداشت کرده و او را کت بسته به سمت مرکز پلیس کشانده و در آنجا وی را به شدت کتک زده است.

شبکه ده اسراییل دراین زمینه گزارش کرد که علاوه بر "ایریز تبور" این افسر عالی رتبه، افسر دیگری نیز فلسطینی بازداشت شده را به باد کتک گرفت در حالی که دستهای این فلسطینی بسته بود.

پلیس نظامی رژیم اشغالگر برای چندین ماه درخصوص این قضیه به تحقیق پرداخت و به این نتیجه رسید که افسر اسراییلی گناهکار است با این حال وی را در سمت خود ابقا کرد و به توبیخ وی اکتفا کرد. این افسر همچنان فرمانده یک مرکز پلیس در بخش قدیم قدس اشغالی است. پلیس رژیم اشغالگر در توجیه این امر گفت که این شخص بر طبق معیارهایش افسری ممتاز و برجسته است!

210

آخرین اخبار

خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد


ورود موج جدید موشک‌های ایرانی به سرزمین‌های اشغالی


ایران «جنایت تروریستی هولناک» و ترور ۴ دیپلمات‌ خود در لبنان را محکوم کرد


تاکید پزشکیان بر لزوم محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در مجامع بین‌المللی


قطر: ارتباط با ایران برقرار است/ بر کاهش تنش متمرکز هستیم


پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به رهبر انقلاب