پاسخ کرملین به ادعای "تندی" ترامپ در دیدار با پوتین

جمعه 23 تير 1396
01:16
پاسخ کرملین به ادعای در پی ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر "سرسختی" خود در دیدار با ولادیمیر پوتین، سخنگوی کرملین اظهار داشت که ریاست جمهوری روسیه هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر در موضع ترامپ مشاهده نکرده است.

العالم - اروپا

دونالد ترامپ در اولین واکنش به دیدار خود با پوتین، بر ضرورت اجرای گفتگو با رئیس جمهور قوی ترین کشور دنیا تأکید کرد و به خبرگزاری رویترز گفت که در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، بسیار "سرسخت" بوده است.

برخی از ناظران بر این باورند که ترامپ با این اقدام نشان داده که موضعش در تعامل با ولادیمیر پوتین در حال تغییر است.

این در حالی است که دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین اظهار داشت: ریاست جمهوری روسیه هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر در موضع ترامپ مشاهده نکرده است.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه درباره سرسختی ترامپ گفت: رئیس جمهور آمریکا، مطالب مورد نظرش را با صراحت و وضوح مطرح، و جواب کامل را از پوتین دریافت کرده است.

الکساندر دومرین کارشناس مسائل آمریکا هم به اسپوتنیک گفت: ترامپ را در دیدار با پوتین، سرسخت ندیده است.

این کارشناس افزود: اظهار نظر ترامپ مبنی بر سرسختی اش در دیدار با پوتین، برای مصرف داخلی در آمریکاست.

216

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود