پاسخ کرملین به ادعای "تندی" ترامپ در دیدار با پوتین

جمعه 23 تير 1396
01:16
پاسخ کرملین به ادعای در پی ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر "سرسختی" خود در دیدار با ولادیمیر پوتین، سخنگوی کرملین اظهار داشت که ریاست جمهوری روسیه هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر در موضع ترامپ مشاهده نکرده است.

العالم - اروپا

دونالد ترامپ در اولین واکنش به دیدار خود با پوتین، بر ضرورت اجرای گفتگو با رئیس جمهور قوی ترین کشور دنیا تأکید کرد و به خبرگزاری رویترز گفت که در دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، بسیار "سرسخت" بوده است.

برخی از ناظران بر این باورند که ترامپ با این اقدام نشان داده که موضعش در تعامل با ولادیمیر پوتین در حال تغییر است.

این در حالی است که دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین اظهار داشت: ریاست جمهوری روسیه هیچ نشانه ای مبنی بر تغییر در موضع ترامپ مشاهده نکرده است.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه درباره سرسختی ترامپ گفت: رئیس جمهور آمریکا، مطالب مورد نظرش را با صراحت و وضوح مطرح، و جواب کامل را از پوتین دریافت کرده است.

الکساندر دومرین کارشناس مسائل آمریکا هم به اسپوتنیک گفت: ترامپ را در دیدار با پوتین، سرسخت ندیده است.

این کارشناس افزود: اظهار نظر ترامپ مبنی بر سرسختی اش در دیدار با پوتین، برای مصرف داخلی در آمریکاست.

216

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت