اشتباه تاریخی مسئولان جدید مصر

جمعه 12 اسفند 1390
17:47
اشتباه تاریخی مسئولان جدید مصر مردم مصر از تصميم مقامات اين کشور براي لغو ممنوعيت سفر متهمان آمريکايي و در پي آن فرار اين متهمان از مصر به خشم آمده اند؛ يک عضو کانون وکلاي اين کشور، اين اقدام را اشتباهي تاريخي خواند.

به گزارش روز جمعه خبرنگار شبکه العالم، در حاليكه مردم مصر از تصميم دستگاه قضايي اين كشور برای بررسی پرونده متهمان آمريكايي در پرونده كمك‌هاي بيگانه به سازمان‌هاي حقوقي خوشحال بودند؛  لغو ممنوعيت سفر متهمان به خارج از کشور آنها را خشمگين کرد.

 پس از تصميم دادستان كل مصر برای لغو ممنوعیت سفر این افراد، 16 متهم بيگانه خاك مصر را ترك كردند.

 

"اسعد حيدر"عضو كانون وكلاي مصر به خبرنگار العالم گفت: آنچه روي داد از هر نظر اشتباه بود؛ بايد هر دستي را كه در استقلال دستگاه قضايي مصر تاثير و دخالت دارد قطع کرد، تا دستگاه قضايي با استقلال و بي طرفي كامل در اين باره تصميم گيري كند.

اسعد حیدر با تأکید بر ضرورت تحقيق فوري درباره دخالت و تاثيرگذاري در صدور اين حکم خاطرنشان کرد: تصميم براي آزاد كردن آمريكايي‌ها اشتباهی تاريخي است، كه نبايد با تسامح از كنار آن گذشت.

"كريمه الحفناوي"، از رهبران جنبش كفايه مصر، نيز در اين باره به شبكه العالم گفت: در دوره اخير عليه كمك‌هاي آمريكا به مصر که از زمان پیمان کمپ دیوید آغاز شده است موضعگيري شديدي صورت گرفت که مردم مصر نیز از این امر شادمان بودند؛ اما به سرعت این هیاهو و جنجال پایان یافت .. " كوه لرزيد، غرّيد و يك موش زائيد" و ما متوجه شديم كه آقايان تسليم خواسته هاي کاخ سفید شده، و آمريكايي ها را آزاد کردند.

 

دولت مصر 43تبعه خارجي و فعال مصري از جمله 19 آمريكايي را به اتهام دريافت غيرقانوني كمك مالي براي تحريك ناآرامي ها در اين كشور بازداشت کرده و پرونده آنها را به دادگاه ارجاع داده بود.

 

02/03-15:22




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ساختمان وزارت دفاع عربستان در قلب این کشور هدف قرار گرفت


عربستان یک قایق تفریحی هندی را در دریای سرخ هدف قرار داد


جمهوری اسلامی، نظام مبتنی بر پایه‌های دینی و مشارکت مردم


تأکید رئیس‌جمهور بر نقش معرفی میراث فرهنگی در تقویت خودباوری ملی


هشدار کلینتون درباره پیامدهای انتشار پرونده اپستین و اتهام فساد در خانواده ترامپ


۷۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های ایران تحصیل می‌کنند


هشدار صریح تهران به واشنگتن: پاسخ ایران به هرگونه تجاوز، فراتر از میدان نظامی خواهد بود


عضو کنگره آمریکا: نسل‌کشی در غزه با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی تامین می‌شود


وزیر دفاع در دیدار با رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ارتقای توان دفاعی کشور خبر داد


سرلشکر حاتمی از آمادگی کامل در حوزه پهپادها خبر داد