ایران یک میلیون تن گندم صادر می‌کند

يکشنبه 25 تير 1396
19:37
ایران یک میلیون تن گندم صادر می‌کند مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: یک میلیون تن گندم و فرآورده های آن را در سال ۹۶ صادر خواهیم کرد.

العالم ـ ایران

به گزارش روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، یزدان سیف خاطرنشان کرد، صادرات گندم از میزان ذکر شده فراتر نخواهد رفت و ما تنها مقدار مازاد گندم با قیمت تضمینی خریداری شده را صادر خواهیم کرد.

وی از افزایش صادرات گندم و آرد نسبت به سال گذشته خبرداد و اظهار کرد: در سالجاری صادرات گندم و فرآوردهای آن در کشور رونق گرفته و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد افزایش داشته است که این افزایش صادرات، نتیجه ایجاد ساز و کارهای لازم و افزایش تولید و خرید تضمینی گندم به وی‍‍ژه گندم دروم است.

وی افزود: کاهش تولید گندم در جهان، افزایش4 درصدی قیمت جهانی را درپی داشته و همین موضوع، رقابت پذیری این محصول را برای ما ایجاد کرده است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه از جمله اهداف ما از صادرات گندم، اشتغالزایی و رونق اقتصادی برای موسسات تولیدی است، تاکید کرد: در حوزه صادرات بیشتر هدفمان صادرات گندم دوروم، آرد و فرآوردهای آردی است و حتی المقدور از صادرات ماده اولیه و خام پرهیز می کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم