پیشنهاد بی شرمانه قاتل آتنا اصلانی به همسر دومش / او در پارکینگ چه دید؟ + عکس

دوشنبه 26 تير 1396
11:07
سناریوی قتل آتنا اصلانی در پارس آباد ممکن بود همیشه سر به مهر بماند اگر همسر دوم او در جنایت هولناکش شریک می شد.

العالم - گوناگون 

در روزهای دستگیری اسماعیل رنگرز، شیطان پارس آباد بخاطر شکی که ماموران به او داشتند چندین بار خانه و محل کار او برای یافتن ردی از آتنا زیر و رو شد اما کاراگاهان موفق به یافتن چیزی نشدند.

در یکی از روزهایی که همسر شیطان پارس آباد برای ملاقات با او رفته بود باخواسته عجیب همسرش روبه رو شد.

اسماعیل رنگرز از او خواست تا بشکه ای را که در پارکینگ خانه قرار دارد از محل خارج کند زیرا آن بشکه حاوی مقداری مواد مخدر است که احتمال دارد ماموران با یافتن موادمخدر برای او دردسر جدیدی درست کنند.

همسرش نیز به همراه برادر اسماعیل راهی پارکینگ شدند. البته با توجه به اینکه پارکینگی که شیطان پارس آباد از آن استفاده می کرده در محل خانه وی قرار نداشته است به همین دلیل تا آن روز از چشم ماموران پنهان مانده بود.

زمانی که وارد پارکینگ شدند بوی نامطبوعی در محل پیچیده بود به همین دلیل همسر شیطان پارس آباد از برادر همسرش خواست هر چه سریع تر بشکه آبی رنگ را از آنجا خارج کند.

زمانی که برادر قاتل اسماعیل در بشکه را باز می کند با تارهای موی یک دختربچه مواجه می شود، بیشتر که بررسی می کند متوجه می شود که جسد یک دختربچه که دست و پاهایش شکسته و پوستش سیاه و کبود شده داخل آن قرار دارد.

همسر شیطان پارس آباد با دیدن این صحنه تاب نیاورد و با بازپرس پرونده تماس گرفت و موضوع را با آن ها در میان گذاشت.

در ادامه تیمی از ماموران آگاهی راهی خانه اسماعیل شدند و جسد را خارج کردند.

شیطان پارس آباد تاکنون به قتل سه نفر اعتراف کرده است اما با این وجود تحقیقات در خصوص جنایات وی همچنان ادامه دارد. 

رکنا

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت