عراق هم آزمایش موشکی انجام داد

دوشنبه 26 تير 1396
22:37
عراق هم آزمایش موشکی انجام داد ارتش عراق با موفقیت یک موشک کوتاه برد ساخت داخل را آزمایش کرد.

العالم - عراق

پایگاه اینترنتی المنار گزارش داد؛ عراق در تلاش برای احیای صنایع نظامی خود، اقدام به ساخت این موشک کرده است. عراق می کوشد با تولید داخلی تسلیحات، از آنها برای آزادسازی مناطق و شهرهایی که در تصرف گروه تروریستی داعش است استفاده کند.

شرکت عام صنایع نظامی، که یکی از شرکت های وزارت صنعت و معدن عراق است اعلام کرد: آزمایش پرتاب آزاد موشک یقین یک اقدام موفقیت آمیز بوده است، موشک یقین یک بوسیله متخصصان عراقی این شرکت ساخته شده است.

بر اساس بیانیه وزارت دفاع عراق، مظهر صادق التمیمی مدیر شرکت عام صنایع نظامی گفت: همزمان با جشن و سرور مردم عراق در هفته پیروزی، آزمایش پرتاب آزاد موشک یقین-یک که برد آن حدود پانزده کیلومتر است با موفقیت انجام شد، این موشک که توان حمل کلاهکی به وزن سیصد و پنجاه کیلوگرم را دارد. ساخت متخصصان شرکت عام صنایع نظامی است و این موشک ویژگی های نظامی مطلوب را دارا می باشد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ارتش: پایگاه‌های هوایی پالماخیم و عوبدا و مقر شین‌بت هدف حمله قرار گرفتند


اذعان آمریکا به ناتوانی در رهگیری موشک‌های ایرانی


بهای نفت از مرز ۱۰۰ دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی


حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی