پاسخ صریح ایران به تازه ترین اتهامات آمریکا

چهارشنبه 28 تير 1396
13:07
پاسخ صریح ایران به تازه ترین اتهامات آمریکا سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به اظهارات روز گذشته «هیثر نوئرت» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که ایران را به نقض روح برجام متهم کرده بود، پاسخ داد

العالم ـ ایران

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات روز گذشته «هیثر نوئرت» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: متهم کردن ایران به نقض روح برجام در حالی صورت می گیرد که دولت آمریکا در دو سال گذشته همواره با اقدامات، تصمیمات و سیاست های تنش زای خود، برخلاف تعهداتش در چارچوب برجام، مبنی بر اجرای آن براساس «حسن نیت» و اجرای «موفقیت آمیز» آن، اقدام کرده و به صورت مستقیم و غیرمستقیم کوشیده است در راه انتفاع جمهوری اسلامی ایران از منافع و مزایای برجام سنگ اندازی و مانع تراشی کند؛ جمهوری اسلامی ایران بارها این رفتارهای دولت آمریکا را در کمیسیون مشترک برجام مطرح کرده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد اتهام بی ثبات سازی منطقه توسط کشورمان، این ادعا را پوچ و بی اساس خواند و گفت: ایران قدیمی ترین و تاریخی ترین کشور منطقه است و تاریخ چند هزار ساله این منطقه با نام ایران عجین شده است و به دلیل همین پیوستگی و تعلق فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی، همواره صلح و ثبات و امنیت منطقه را صلح و ثبات و امنیت خودمان دانسته ایم و بر این باوریم که توسعه و رفاه ملت های مسلمان تنها از طریق برقراری آرامش و امنیت و بدون دخالت قدرت های فرامنطقه ای، قابل تحقق است. جمهوری اسلامی ایران مسلما بیشتر از کشوری مانند آمریکا که از هزاران کیلومتر دورتر ، سعی در مداخله و ناامن کردن و تاثیرگذاری بر معادلات منطقه ای مطابق با منافع و اهداف راهبردی خود دارد، دغدغه امنیت و ثبات منطقه خود را دارد و برای آن نیز تلاش های بسیاری کرده است.

قاسمی در پایان افزود: جمهوری اسلامی ایران تمامی برنامه های نظامی خود را با ماهیت دفاعی و بازدارندگی طراحی کرده و هرگز به توانمندی های خود، بعنوان تهدیدی علیه هیچ کشوری نگاه نکرده است؛ مقامات آمریکایی سیاست های مستقل، روشنگرانه و توام با عزت و تدبیر جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات منطقه ای و بین المللی را تهدیدی در برابر سیاست های مداخله جویانه، کاسب کارانه و تحقیرکننده خود می دانند. به اعتقاد جمهوری اسلامی ایران تهدید جدی و واقعی برای امنیت، ثبات و توسعه منطقه ما مداخلات آمریکا در امور کشورها به منظور بی ثبات سازی و ناامنی با اهداف خاص است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم