التماس عناصر داعش از اهالی موصل هنگام ترک این شهر

چهارشنبه 28 تير 1396
15:02
التماس عناصر داعش از اهالی موصل هنگام ترک این شهر عناصر گروه تروریستی داعش به علت ترس از دستگیرشدن توسط نیروهای امنیتی عراق، خود را در میان خانوارهای آواره از موصل مخفی می کنند.

العالم - عراق

سومریه نیوز روز چهارشنبه به نقل از منابع اطلاعاتی گزارش داد، عناصر تروریستی داعش با مخفی شدن درمیان خانوارهای آواره از موصل، با التماس و تضرع از آوارگان می خواهند که هنگام خروج از موصل آنها را به نیروهای امنیتی لو ندهند تا بتوانند به شهر رقه پایتخت خودخوانده تورریست ها در سوریه فرار کنند.

این منابع افزودند: اهالی موصل به علت مصیبت ها و ستم های تروریست ها علیه مردم بی گناه، از خواسته عناصر تروریستی سرباز می زنند و هرجا که تروریستی تکفیری مشاهده کنند حتی اگر فرزندشان باشد به نیروهای امنیتی گزارش می دهند.

حیدر العبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در دهم جولای 2017 خبر پیروزی و آزادسازی کامل شهر موصل را از اشغال تروریست های داعش اعلام کرد.

221

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت