ظریف: اسد دیوانه نیست که از سلاح شیمیایی استفاده کند!

چهارشنبه 28 تير 1396
18:19
ظریف: اسد دیوانه نیست که از سلاح شیمیایی استفاده کند! وزیر امور خارجه تصریح کرد؛ بشار اسد دیوانه نیست که یک روز بعد از اعلام ترامپ مبنی بر این که حذف وی دیگر برای آمریکا اولویت نیست، از تسلیحات شیمیایی استفاده کند!

العالم - سوریه

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به ادعای استفاده دولت سوریه از تسلیحات شیمیایی گفت که «بشار اسد» دیوانه نیست که یک روز بعد از آنکه «دونالد ترامپ» اعلام کرد که حذف وی دیگر برای آمریکا اولویت نیست، از تسلیحات شیمیایی استفاده کند.

محمد جواد ظریف که در نیویورک به سر می‌برد، در پاسخ به برخی ادعاها مبنی بر استفاده دولت بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه از سلاح‌های شیمیایی در بهار سال گذشته گفت: «به اخبار پیرامون توجه کنید. سلاح‌های شیمیایی درست یک روز بعد از آن مورد استفاده قرار گرفت که رئیس‌جمهور (دونالد) ترامپ اعلام کرد که حذف رئیس‌جمهور (بشار) اسد دیگر برای ما اولویت نیست».

ظریف سپس ادامه داد: «چه دلیلی وجود دارد که در این شرایط بشار اسد از تسلیحات شیمیایی استفاده کند؟ فرض کنید که آن شخص (بشار اسد) یک ذره از عقل سلیم برخوردار باشد. او دیوانه نیست که یک روز بعد از این حرف ترامپ از تسلیحات شیمیایی استفاده کند. به چه دلیل باید یک روز بعد از این اظهارات ترامپ از این تسلیحات استفاده کند؟»

 

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران


قطر: برای آرامش منطقه به رایزنی ادامه می‌دهیم


پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد


زیبایی های طبیعی ایران


هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم