نوری مالکی: کار موصل هنوز تمام نشده است

جمعه 30 تير 1396
14:49
نوری مالکی: کار موصل هنوز تمام نشده است معاون رئیس جمهور عراق اعلام کرد که کار آزادسازی موصل هنوز تمام نشده است و حل مشکلات این شهر با آزادسازی پایان نمی یابد.

العالم عراق

مالکی اعلام کرد : پیروزی در شهر موصل هنوز ناتمام است و پاکسازی این شهر و بازسازی ارتش ، پلیس و بسیج مردمی باید همچنان اولویت باشد.

مالکی در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت : باقیمانده های داعش همچنان در موصل فعال هستند.

مالکی گفت : مساله دیگر اینکه شهر موصل به علت ترکیب جمعیتی خاص خود که شامل عرب ها ، کُردها ، ترکمن ها و ایزدی ها می شود ، پس از آزادسازی کامل با مساله نحوۀ اداره و مدیریت امور خود روبرو خواهد شد و شاید مشکلات بعد از آزادسازی بیشتر از مشکلات قبل از آزادسازی باشد.

معاون رئیس جمهور عراق افزود : اولویت ما تداوم پاکسازی شهر موصل و بازسازی قوای ارتش ، پلیس و بسیج مردمی براساس معیارهای ملی درست است.

مالکی گفت : شهر موصل تقریباً به کنترل کامل نیروهای دولتی درآمده است ولی درگیری های پراکنده ای در مناطقی از آن همچنان ادامه دارد و ما هم اکنون عملیات آزادسازی تلعفر را پیش رو داریم . تلعفر شهری مهم و حساس و آزادسازی آن دشوار است . آزادسازی منطقه الحویجه نیز سخت و پیچیده خواهد بود و در شمال این منطقه کُردها مستقر هستند که به بسیج مردمی اجازه ورود به این منطقه را نمی دهند .

214

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران