داعش در حال تخلیه زندانهای خود در تلعفر است،چرا؟

شنبه 31 تير 1396
02:30
داعش در حال تخلیه زندانهای خود در تلعفر است،چرا؟ یک منبع محلی در نینوای عراق خبر داد که داعش به دلیل شیوع بیماری های کشنده، تعدادی از زندان های خود را در تلعفر در غرب موصل تخلیه کرده است.

العالم – عراق

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم این منبع گفت اغلب زندانیان این زندان ها را داعشی های مخالف فرامین این گروه تشکیل می دهند و بیماری گری و سل ریوی در میان آنها شایع شده است.

این منبع که خواست نامش فاش نشود افزود: «بسیاری از زندانیان داعش به دلیل شیوع بیماری سل ریوی در برخی زندان ها مخصوصا آن هایی که زیر زمین قرار دارند مرده اند».

وی خاطرنشان کرد که داعش هنوز دهها تن از زندانیان از جمله عناصر سرکش خود را در زندان های زیرزمینی نگهداری می کند.

از سوی دیگر یک منبع محلی در تلعفر در غرب استان نینوا امروز جمعه گفت خطیب جمعه داعش در این شهر، با اختصاص بخش اعظم خطبه های خود به سخن گفتن از شرایط دشوار این گروه، از اهالی خواست اندوخته های خود را اهدا کنند.

202

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو