توضیح ژنرال آمریکایی درباره پایان حمایت ازگروه های مسلح

شنبه 31 تير 1396
13:28
توضیح ژنرال آمریکایی درباره پایان حمایت ازگروه های مسلح یکی از فرماندهان بلند پایه نظامی آمریکا گفت تصمیم آمریکا مبنی برپایان برنامه سازمان سیا برای تجهیز و آموزش مخالفان که با نیروهای ارتش سوریه می جنگند، عقب نشینی در برابر روسیه نبوده است.

العالم - آمریکا 

"ریموند  توماس"  ژنرال ارتش آمریکا و فرمانده عملیات ویژه در مجمع امنیتی سالانه آسپن ایالت کلرادو گفت : به اعتقاد من  این تصمیم بر مبنای ارزیابی این برنامه و تلاش های ما برای تحقق خواست هایمان ومدت زمانی است که  این برنامه می تواند ادامه داشته باشد.

 

وی افزود:دستکم آنچه درباره این برنامه می دانم ، برای جلب رضایت روسیه نبوده است.

 

وی که به عنوان اولین مسئول امریکایی درباره این تصمیم توضیحاتی داد آن را  بسیار دشوار توصیف کرد و گفت :برخی منتقدان به این برنامه معتقدند افرادی که با مخالفان می جنگند؛ فرصتی برای کنار گذاشتن اسد ازحکومت ندارند.

 

سازمان اطلاعات و امنیت مرکزی آمریکا سال 2013 برنامه خود را در چارچوب تلاش باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا برای سرنگونی اسد آغاز کرد اما موفقیتی در این زمینه به دست نیاورد.

 

برخی مسئولان که خواهان عدم انتشار نام هایشان شدند،اعلام کردند:" اچ . آر مکماستر" مشاورامنیت ملی و "مایک بومبیو" مدیر سازمان اطلاعات مرکزی  این برنامه را پس از رایزنی با برخی مسئولان تحت امر خود، پیش از نشست ترامپ با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در هفتم ژوئیه در حاشیه کنفرانس گروه بیست به پایان بردند.

آنها افزودند: این مساله بخشی از مذاکرات امریکا و روسیه درباره دست یافتن به آتش بس در جنوب غرب سوریه نبوده است.

217

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم