شکست آزمایش دوربین دید در شب جنگنده اف-35

شنبه 31 تير 1396
18:36
شکست آزمایش دوربین دید در شب جنگنده اف-35 دوربین دید در شب جنگنده پر هزینه اف-35 حین پرواز آزمایشی برای این هواپیما مشکلاتی را ایجاد کرد.

العالم - آمریکا

 کلاه 400 هزار دلاری جنگنده «اف-35» مبدل به مشکل اصلی این هواپیما شده زیرا دوربین دید در شب آن هنگام عدم تابش مهتاب کار نمی‌کند.

سخنگوی پروژه اف -35 گفته است که حل این مشکل ماه‌ها طول می‌کشد.

به نوشته  وبگاه «مرین کورپس تایمز» در ماه نوامبر و هنگام فرود یک جنگنده «اف-35 بی» بر عرشه ناو هواپیمابر و عدم وجود نور ماه،  دید خلبان دچار مشکل شد و او مجبور به حدس زدن برای فرود بر عرشه کشتی شد.

شرکت لاکهید مارتین روز جمعه با صدور بیانیه‌ای از اشراف بر مشکل پدید آمده و تلاش در یافتن راه حل‌های بالقوه برای رفع آن خبر داد.

پیشتر نیز این جنگنده در زمینه تنفس در ارتفاع بالا مشکلاتی را برای خلبانان ایجاد کرده و حتی یک هفته کلیه پرواز‌ها با این جنگنده قطع شده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد