وزیر آموزش و پرورش:

دلایل عدم حضورم در کابینه را به رییس‌جمهور گفته‌ام

يکشنبه 1 مرداد 1396
10:26
دلایل عدم حضورم در کابینه را به رییس‌جمهور گفته‌ام وزیر آموزش و پرورش درباره حضورش در کابینه دوزادهم گفت: به دکتر روحانی دلایل عدم حضورم در کابینه دوازدهم را گفته‌ام.

العالم - ایران

فخرالدین احمدی دانش آشتیانی در حاشیه گردهمایی مدیران کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و معاونین آموزش ابتدایی درباره حضورش در کابینه دوزادهم افزود: به آقای دکتر روحانی دلایلم را گفته‌ام که به چه علت در کابینه دوازدهم حضور نخواهم داشت.

وی درباره استخدام نیروهای قراردادی که بیش از 15سال سابقه دارند گفت: قبلا بارها اعلام کرده‌ایم که استخدام از طریق آزمون استخدامی انجام می شود، زیرا نیروی انسانی برای ما اهمیت دارد و افراد باید از طریق آزمون استخدامی و اخذ صلاحیتهای لازم وارد نظام تعلیم و تربیت شوند.

وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام نیروهای پیش دبستانی نیز گفت: در پیش دبستانی استخدام نداریم بلکه نظارت بر محتوای آموزشی داریم و مراکز به شکل غیردولتی فعالیت می کنند.

وی همچنین با اشاره به تفاهم نامه آموزش و پرورش با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که امروز به امضاء رسید نیز، اظهار کرد: باید از ظرفیت های موجود استفاده شود. موارد خوبی در تفاهم نامه آمده از جمله اینکه کتابهای کانون با تخفیف های خوب در مدارس عرضه شوند و مربیان دبستان را آموزش دهیم که همانند مربیان کانون پرورش فکری با شیوه های قصه گویی و نمایش، محتوای آموزشی را انتقال دهند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه