کشته های تنش در سفارت اسرائیل در اردن افزایش یافت+ویدئو+تصاویر

دوشنبه 2 مرداد 1396
04:31
تعداد کشته های درگیری در سفارت رژیم اشغالگر قدس در امان پایتخت اردن که یکشنبه شب روی داد به دو نفر رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم یک منبع اردنی خبرداد که دو اردنی در حادثه تیراندازی در ساختمان مجتمع سفارت اسرائیل در منطقه الرابیه در غرب پایتخت اردن کشته شدند و یک اسرائیلی نیز مجروح شد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع اردنی که خواست نامش فاش نشود گفت : محمد الجواوده اردنی جوان هفده ساله اردنی پس از مجروح شدن در تیراندازی جان باخت ، و فرد دوم به نام بشار حماره پزشک اردنی پس از اصابت گلوله به بیمارستان منتقل شد و بامداد امروز به دلیل شدت جراحات وارده جان باخت.

به گفته این منبع مجروح اسرائیلی مدیر امور امنیتی سفارت رژیم صهیونیستی در بیمارستان بستری شده و همچنان تحت درمان است.

این منبع اعلام کرد که دستگاههای امنیتی اردن تحقیقات گسترده ای درباره علت حادثه و جوانب آن آغاز کرده اند.

روز جمعه گذشته هزاران اردنی علیه اقدام های حرمت شکنانه رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی تظاهرات گسترده ای در امان برپا کردند.

اردن و اسرائیل از سال 1994 با امضاء توافقنامه صلح روابط دو جانبه برقرار کرده اند.

بر اساس این معاهده که صلح وادی عربه نامگذاری شد، نظارت  اماکن مقدس مسلمانان و مسیحیان  در شهر بیت المقدس به اردن واگذار شد.

این درحالیست که روزنامه اردنی الغد به نقل از برخی منابع اعلام کرد که دو اردنی با عنوان نجار به سفارت اسرائیل رفتند که با تیراندازی مدیر امنیتی ساختمان روبر شدند.

از سوی دیگر رسانه های رژیم اشغالگر قدس در ساعت های گذشته هیچ اشاره ای به  موضوع درگیری در سفارت آن رژیم در اردن نکرده اند و مقام های رژیم نیز سیاست سکوت دراین زمینه در پیش گرفته اند. 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش نیویورک تایمز از سقوط یک جنگنده دیگر آمریکایی در خلیج فارس


تنگه هرمز به معضل بزرگ آمریکا تبدیل شده است


رایزنی تلفنی عراقچی و فیدان


آمریکا و رژیم صهیونی زیر ضربات کوبنده ایران


راهپیمایی میلیونی مردم یمن در صنعا در حمایت از جبهه مقاومت


ترامپ عامل آشفتگی در خاورمیانه


کنایه سفارت ایران به کالاس: حقوق بین‌الملل درباره تجاوز به کشورهای مستقل چه می‌گوید؟


وندی شرمن: شاهد بزرگ‌ترین زوال در تاریخ آمریکا هستیم


آغاز موج ۹۳ عملیات وعده صادق ۴/ عملیات سپاه و مقاومت اسلامی علیه مراکز رزمی صهیونیست‌ها


مکرون خواستار ظهور "راه سومی" در برابر قدرت‌های بزرگ جهان شد