شاهزادۀ سعودی : فساد " سرطان بدخیم " عربستان است

سه شنبه 3 مرداد 1396
14:47
شاهزادۀ سعودی : فساد شاهزاده ای سعودی فاش کرد که یک " باند" وابسته به دولت عربستان برای کسب منافع خود حقوق مردم را نادیده می گیرد و آن را پایمال می کند.

العالم - عربستان

روزنامه عاجل چاپ عربستان امروز سه شنبه به نقل از شاهزاده خالد بن طلال گزارش داد : من شخصاً از فساد یک باند وابسته به دولت آگاه هستم.   
خالد گفت : من در گذشته حرف های بسیاری از مردم درباره فساد برخی از مسئولان و کارکنان بخش های دولتی و خصوصی شنیده بودم مسئولان و کارکنانی که از سمت های خود برای کسب منافع شخصی سوء استفاده می کنند.

شاهزاده خالد افزود : من تاکنون با چشم خودم فساد مسئولان را ندیده بودم تا اینکه از چند ماه پیش تاکنون فساد یکی از مسئولان را از نزدیک می بینم.
شاهزاده خالد گفت : مسئول مفسد با همدستی یک باند به فساد خود می پردازد و هنگامی که فساد این مسئول را دیدم ، ستمی را که به مردم می رود ، به خوبی احساس کردم.  

این شاهزادۀ سعودی اعلام کرد : من مدارک دالّ بر فساد آن مسئول و باندِ همدستش را به مراجع ذیربط برای اثبات فساد آنها ارائه کرده ام.
شاهزاده خالد در پایان سخنان خود خواستار مقابله مراکز مربوطه و رسانه ها با فساد شد و گفت : باید با فساد که " سرطان بدخیم " جامعۀ عربستان است ، مبارزه کرد.  
 

214

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا