العبادی: همه‌پرسی کردستان غیر قانونی و مخالف قانونی اساسی است

سه شنبه 3 مرداد 1396
20:49
العبادی: همه‌پرسی کردستان غیر قانونی و مخالف قانونی اساسی است نخست وزیر عراق همه‌پرسی در منطقه کردستان عراق را غیر قانونی و مخالف قانونی اساسی این کشور دانست.

بنا بر اعلام شبکه «رودآو»، حیدر العبادی، عصر سه شنبه با تکرار مواضع قبلی خود در مورد اجرای همه‌پرسی استقلال منطقه کرستان عراق تأکید کرد که این همه‌پرسی «غیر قانونی و مخالف قانون اساسی عراق است».

وی با هشدار درخصوص حرکت به سمت برگزاری همه پرسی؛ تأکید کرد که این امر برای همه عراقی‌ها تأثیر منفی خواهد داشت.

نخست وزیر عراق تأکید کرد که دولت عراق هرگز در این راستا تعامل نخواهد کرد.

العبادی که در جلسه هفتگی هیأت دولت سخنرانی می‌کرد، اظهار داشت که قصد ندارد لیست جدید انتخاباتی اعلام کند.

وی همچنین درخصوص انتشار مطالب مغرضانه در رسانه ها در ارتباط با جرایم و مسائل امنیتی روزهای گذشته هشدار داد.

احزاب سیاسی منطقه کردستان عراق جز دو حزب التغییر و اتحاد اسلامی، بر سر برگزاری همه پرسی استقلال این منطقه در 25 سپتامبر (سوم مهر ماه) به توافق رسیدند.

با این حال، دولت و احزاب سیاسی عراق مخالف برگزاری این همه پرسی هستند و آن را غیر قانونی می‌دانند.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام