دیدار ظریف با جمعی از نمایندگان مجلس لبنان

سه شنبه 3 مرداد 1396
22:32
دیدار ظریف با جمعی از نمایندگان مجلس لبنان عصر امروز ( سه شنبه ) جمعی از اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت مجلس لبنان با حضور در وزارت امور خارجه با دکتر محمد جواد ظریف دیدار و گفتگو کردند.

العالم - ایران

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ،  در این دیدار دکتر ظریف با تبریک پیروزی های مقاومت و ارتش لبنان در منطقه عرسال علیه تروریست ها، این موفقیت را ثمره وحدت و اتحاد همه نیروها دانست و افزود: این امر می تواند درسی برای همگان بویژه در جهان اسلام باشد که می توانند در سایه وحدت و همدلی به موفقیت های بزرگی دست یابند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحولات اخیر در فلسطین اشغالی و جنایات صهیونیست ها در قدس شریف اظهار داشت: اگر جهان اسلام بتواند عبرت گرفته و از اختلافات دور شود و راه وحدت و همدلی را در پیش گیرد، صهیونیست ها هرگز جرات نمی کنند دست به چنین اقدامات و جنایاتی بزنند.

در ادامه این دیدار طرفین در خصوص روابط دو جانبه ایران و لبنان و نیز آخرین تحولات در سوریه، لبنان، منطقه و جهان گفتگو و تبادل نظر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ایران ۳- نیوزیلند صفر: انتظار دیگری هم نداشتیم


ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟!


شهادت یک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در غزه


رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد


کلاس‌های درس در قدس؛ جبهه جدید نبرد علیه اشغالگری


شهادت یک فلسطینی در قدس اشغالی


فرار گسترده نظامیان اوکراینی از دوره‌های آموزشی در لهستان


سقوط هواپیما در آمریکا


سناتور آمریکایی خواستار برکناری هگست شد


حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه