58 عضو اخوان المسلمین به حبس ابد محکوم شدند

جمعه 6 مرداد 1396
06:48
58 عضو اخوان المسلمین به حبس ابد محکوم شدند دادگاه نظامی مصر برای 58 تن از متهمان پرونده معروف به «مغاغه» حکم حبس ابد صادر کرد.

دادگاه نظامی شهر اسیوط روز پنجشنبه این متهمان را که همگی از طرفداران گروه اخوان المسلیمن و محمد مرسی رئیس جمهوری سابق مصر هستند, به جرم حمله به مرکز پلیس منطقه مغاغه واقع در شهر «منیا» در رویدادهای پس از برکناری مرسی در سال 2013 به حبس ابد محکوم کرده است.
از مهمترین اتهام هایی که علیه متهمان پرونده معروف «مغاغه» عنوان شده, اقدامات خشونت آمیز, ایجاد اغتشاش, تحریک مردم برای حمله به مراکز دولتی و پلیس و همچنین وابستگی به گروه های غیر قانونی است.
از زمان برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری پیشین مصر و وابسته به اخوان المسلمین در سال 2013 مقام های این کشور رهبران گروه اخوان و اعضای آن را به تحریک خشونت و تروریسم متهم کرده و آنان را گروهی تروریستی نامیده اند.
تاکنون بارها دادگاه های عمومی و نظامی این کشور برای اعضای گروه اخوان المسلمین احکام اعدام و حبس های طولانی مدت صادر کردند که بسیاری از این پرونده ها هنوز در جریان است و احکام قطعی برای آنها صادر نشده است.
مصر از زمان برکناری «محمد مرسی» نخستین رئیس جمهوری منتخب این کشور از قدرت تاکنون صحنه حملات مرگبار بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی