فرود اضطراری هواپیمای ترکیه به خاطر تهدید زن مغربی!

شنبه 7 مرداد 1396
14:52
فرود اضطراری هواپیمای ترکیه به خاطر تهدید زن مغربی! به دستور قاضی تحقیق در دادگاه الجزیره پایتخت الجزایر، یک زن مغربی، به دلیل تهدید به منفجر کردن هواپیمای ترکیه که از مغرب عازم استانبول بود، برای بررسی سلامت عقلی به مرکز روان درمانی فرستاده شد.

العالم - ترکیه

به گزارش شبکه روسیالیوم، فرودگاه "هواری بومدین" در الجزایر سه شنبه گذشته برای  فرود اضطراری هواپیمای مسافربری ترکیه به حالت آماده باش درآمد. این هواپیما پس از دریافت هشدار مبنی بر جاسازی یک بمب در آن مجبور به فرود اضطراری دراین فرودگاه شد.

نیروهای ویژه پلیس الجزایر فوراً با تخلیه مسافران این هواپیما، با دقت به بازرسی همه نقاط آن پرداختند اما هیچگونه مواده منفجره ای در آن پیدا نکردند. پس از آن به مسافران اجازه دادند پس از حدود یک ساعت و نیم توقف جهت ادامه پرواز به مقصد استانبول سوار هواپیما شوند. در این حال، یک زن مغربی که از مسافران این هواپیما بود به اتهام تهدید به منفجرکردن هواپیما بازداشت شد.

پس از انجام معاینات پزشکی مشخص شد که این زن از سلامت عقلانی برخوردار نیست.

رسانه های الجزایری با اشاره به اینکه فرد مذکور از اختلالات روانی رنج می برد، افزودند: این متهم 24 ساله، تابعیت مغربی دارد و پیش از بازگشت به کشورش، ساکن یمن بوده است.

221

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد