بازگشت هزار آوارۀ سوری از لبنان

يکشنبه 8 مرداد 1396
10:54
بازگشت هزار آوارۀ سوری از لبنان شهرداری عرسال در مرز لبنان با سوریه اعلام کرد که چند هزار آوارۀ سوری مقیم این شهر خود را برای بازگشت به کشورشان آماده می کنند.

العالم - سوریه

" ریما کرنبی" معاون شهردار عرسال در شرق لبنان اعلام کرد : بیش از 6 هزار نفر از 9 هزار آوارۀ سوری که در اردوگاه های عرسال به سر می برند ، به زودی به مناطق خود در استان ادلب و منطقه قلمون بازخواهند گشت.

کرنبی روز شنبه اظهار داشت: آوارگانی که می خواهند به مناطق خود در سوریه بازگردند ، می گویند که مناطق شان آرام و امن شده است و باید به خانه های خود برگردند.

کرنبی افزود : جمعیت صلیب سر خ و دستگاه امنیت عمومی لبنان مأموریت انتقال آوارگان سوری به مرزهای مشترک را به عهده خواهند گرفت.

کرنبی گفت : بیش از 200 نیروی مسلح جبهه النصره به همراه خانواده های خود دیر یا زود از شهر عرسال و مناطق حومه به ادلب و قلمون منتقل خواهند شد.

خروج نیروهای مسلح جبهه النصره از شهر عرسال و حومه آن، بدون هیچگونه درگیری مسلحانه یکی از موارد توافق آتش بس حزب الله و این گروه تروریستی است.

214

 

0% ...

آخرین اخبار

اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی


آغاز موج ۴۱ عملیات وعده صادق ۴ با موشک های سنگین خرمشهر، قدر،خیبرشکن و فتاح


ارتش: پایگاه‌های هوایی پالماخیم و عوبدا و مقر شین‌بت هدف حمله قرار گرفتند


اذعان آمریکا به ناتوانی در رهگیری موشک‌های ایرانی


بهای نفت از مرز ۱۰۰ دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی


حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم