معاون نخست وزیر روسیه میهمان تحلیف روحانی

يکشنبه 8 مرداد 1396
11:49
معاون نخست وزیر روسیه میهمان تحلیف روحانی دیمیتری راگوزین معاون نخست وزیر روسیه در سفر به ایران در مراسم تحلیف دومین دوره ریاست جمهوری حسن روحانی که 14 مرداد در تهران برگزار می شود، حضور پیدا می کند.

العالم- ایران 

 راگوزین در مصاحبه با شبکه خبری روسیه 24 گفت: برنامه ریزی سفر به ایران برای شرکت در مراسم تحلیف انجام شده است.
این شبکه همچنین امروز (یکشنبه) اعلام کرد که معاون نخست وزیر در امور دفاعی و رئیس هیات روسی در سفر به ایران گفت که با ایگور دودون رئیس جمهوری مولداوی نیز در حاشیه مراسم تحلیف دیدار و مذاکره خواهد کرد.
مراسم تحلیف دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری 14 مرداد ماه از ساعت 17 الی 20 در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
ایران و روسیه از آغاز کار دولت یازدهم روابط دوجانبه و منطقه ای به ویژه همکاری ها برای حل بحران های خاورمیانه از جمله سوریه را بسیار توسعه داده اند و رئیسان جمهوری دو کشور نیز افزون بر بارها مذاکره تلفنی، 9 بار دیدار داشته اند که تازه ترین آن هشتم فروردین ماه سال جاری در کاخ کرملین برگزار شد. 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است


تداوم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شهرهای جنوب لبنان


شهادت ۶ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه


وزیر شرایط اضطراری روسیه: علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران در دوره جنگ هستیم


گزارش العالم از مدارس غزه درمیان آوارجنگ وچادرهای فرسوده+فیلم