صدور روادید اروپا در کردستان عراق

يکشنبه 8 مرداد 1396
12:14
صدور روادید اروپا در کردستان عراق پنج کشور اروپایی، مرکزی را در شهر اربیل مرکز منطقه کردستان عراق برای دادن روادید به اهالی این منطقه افتتاح کردند.

العالم - عراق

دومنیک ماس کنسول فرانسه در اربیل در جریان افتتاح مرکز ویژه اعطای روادید پنج کشور اروپایی به اهالی منطقه کردستان عراق گفت: دولتهای فرانسه، اتریش، اسلونی، پرتغال و هولند توافق کردند که به اهالی منطقه کردستان عراق روادید ورود به این کشورها را بدهند.

این مرکز را شرکت بین المللی " VFS " اداره خواهد کرد. دومنیک ماس تصریح کرد: این کنسولگری فرانسه در اربیل خواهد بود که به بررسی درخواست روادید ورود و تصمیم گیری درباره آن خواهد پرداخت.

ماس افزود: کنسولگری به درخواست کنندگان سفر به فرانسه، روادید خواهد داد اما کسانی که خواهان رفتن به کشورهای دیگری از طریق روادید "شینگن" هستند باید از آن کشورها درخواست کنند.

6

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر نروژ در حاشیه‌ نشست سازمان ملل


افزایش قیمت نفت برنت، پس از سخنرانی مقتدرانه پزشکیان در سازمان ملل


سال تحصیلی جدید در ایران و نیمکت‌هایی که جای خالی شهدا را به یاد می آورد


پیام اقتدار تهران در نیویورک؛ بازتاب جهانی سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل


از بی‌اعتنایی ترامپ به نخست‌وزیر لبنان تا موضع ایرلند در برابر رژیم صهیونیستی و...


مخبر: رئیس‌جمهور در سازمان ملل پیام ایستادگی و انتقام از متجاوزان را فرستاد


قالیباف از سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی تمجید کرد


نخستین دیدار پزشکیان در نیویورک؛ دیدار روسای جمهوری ایران و سوئیس


هشدار عراقچی به دبیرکل ناتو؛ حمایت از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل پیامد دارد


بقائی: ایران شروط خود برای احیای دیپلماسی را بطور غیر مستقیم به آمریکا اعلام کرد