اولین گفت وگو با عاملان مرگ بنیتا / قاتل با دیدن تصویر بنیتا به وحشت می افتد + فیلم

دوشنبه 9 مرداد 1396
11:55
عاملان مرگ بنیتا در یک گفت وگوی مفصل روانشناختی در اتاق دربسته مورد ارزیابی قرار گرفتند.

العالم - ایران

محمد، فردی که رانندگی خودروی سرقتی را در روز حادثه به عهده گرفت پس از معرفی خود از دستبرد سیاه خود به خودرویی گفت که بنیتا هشت ماهه داخل آن بود.

او 27 سال دارد و به گفته خودش از 12 سال پیش به شیشه اعتیاد دارد، اولین بار نیز در 17 سالگی گرفتار چنگال قانون شده است، آخرین بار نیز سال گذشته با قید وثیقه آزاد شده است.

محمد ادعا می کند که از سال 90 به سرقت روی آورده است، او در مورد روز سرقت خودرو  می گوید: صبح آن روز همراه مهدی بودم که پایین خیابان مشیریه برای تهیه مواد مخدر رفته بودم که چشمانم به یک پراید سفید افتاد. خودرو روشن بود، به همین دلیل با مهدی تصمیم به سرقت آن  گرفتیم. به مهدی گفتم خودرو روشن است و این چند قدم را برای تهیه مواد مخدر پیاده نرویم، داخل خودرو نشستم و مهدی هم برای مراقبت از اینکه صاحب خودرو از خانه خارج نشود کنار در رفت اما صاحب خانه سریعا از خانه خارج شد و روی کاپوت پرید و فریاد می زد نگهدار نگهدار بچه ام بچه ام، من از ترسم متوجه حضور بچه در خودرو نشدم و زمانی که 150 متر از محل دور شدم صدای بچه را شنیدم و متوجه شدم داخل خودرو است.

قسمت اول گفتگو با عوامل مرگ بنیتا

قسمت سوم گفتگو با عوامل مرگ بنیتا 

0% ...

آخرین اخبار

یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه


چیستی، چرایی و آثار وحدت اسلامی در منظومه فکری امام خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه)


نشریه طنز استرالیایی: کانادا نام دریاچه انتاریو را به دریاچه هرمز تغییر داده است


ابلاغ پیام مکتوب عراقچی به وزیر خارجه عراق


انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو