درخواستی از شورای امنیت برای بحران شورای همکاری نشده

سه شنبه 10 مرداد 1396
08:49
درخواستی از شورای امنیت برای بحران شورای همکاری نشده رئیس شورای امنیت سازمان ملل گفت که هیچ گونه درخواست رسمی از این شورا برای دخالت به منظور حل و فصل بحران در شورای همکاری خلیج فارس نشده است.

العالم آمریکا

لیو جی یی رئیس شورای امنیت و نماینده دائم چین درسازمان ملل روز دوشنبه درنشستی مطبوعاتی درمقر این سازمان در نیویورک به مناسبت پایان یافتن دوره ریاست چین در شورای امنیت، اظهار داشت که طرف های بحران مذکور، گنجایش کافی برای حل اختلافات فیمابین دارند.

وی تأکید کرد که چین خواهان گفت و گو میان کشورهای شورای همکاری برای حل مشکلات و اختلافات بین آن ها شده است.

شيخ محمد بن عبد الرحمن آل ثانی وزیر امور خارجه قطر روز پنج شنبه گذشته گفته بود که سازمان ملل مکانی مناسب برای جستجوی راه حل بحران شورای همکاری و ارائه راه کارهای ممکن برای این بحران است.

وی درجمع خبرنگاران افزود شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل و هر نهاد وابسته به این سازمان، می توانند در زمینه دستیابی به زمینه مشترک برای حل این بحران ایفای نقش کنند.

عربستان، امارات ، بحرین و مصر از پنجم ماه ژوئن گذشته روابط خود را با قطر قطع کرده، و این کشور را به حمایت از تروریسم متهم کرده اند. قطر اتهامات این کشورها را رد کرده است.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند