فاجعه جدید در سوریه؛

جنگنده های ائتلاف آمریکا 60 تن از اهالی دیرالزور را کشتند

سه شنبه 10 مرداد 1396
12:38
جنگنده های ائتلاف آمریکا 60 تن از اهالی دیرالزور را کشتند جنگنده های ائتلاف به سرکردگی آمریکا، در چند حملۀ هوایی به مناطق دیرالزور شرقی، 60 غیرنظامی سوری را به خاک و خون کشید.

العالم – باخبرنگاران

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از سوریه، جنگنده های این ائتلاف که مدعی مبارزه با داعش است، منازل شهروندان سوری را در مناطق الکشمه، الشویط، الدویر، العشاره در حومۀ شرقی دیرالزور بمباران کردند.

 

این بمباران، به وقوع فاجعه ای بشری منجر شد که در آن دستکم 60 تن شهید و ده ها تن از غیرنظامیان زخمی شدند که اکثر آن ها زن و کودک بودند. این بمباران همچنین ویرانی های گسترده ای را در این مناطق برجا گذاشت.

 

گفتنی است که وزارت امورخارجۀ سوریه، دو روز پیش، از دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت خواست، ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا را منحل کند، چرا که این ائتلاف، بدون درخواست دولت سوریه و خارج از چارچوب مقررات سازمان ملل تشکیل شده و علیه مردم سوریه مرتکب جنایت شده است.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان