محمود الزهار از رهبران بلندپایه حماس:

خروج از سوریه تصمیم شخصی بوده است

سه شنبه 16 اسفند 1390
04:11
خروج از سوریه تصمیم شخصی بوده است يکي از رهبران بلندپايه حماس مي‌گويد تلاش براي خروج از سوريه تصميمي شخصي بوده و توسط رهبران جنبش اخذ نشده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العالم، محمود الزهار در گفت‌وگو با روزنامه القدس العربی چاپ لندن با اشاره به این موضوع تاکید کرده است که خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس در امضای توافقنامه دوحه با هیچ یک از کادر رهبری این جنبش در نوار غزه مشورت نکرده است.

این عضو برجسته کادر رهبری حماس در ادامه تاکید کرده است در حالی که دفتر نمایندگی حماس در خارج از سوریه تاکنون بازگشایی نشده است، صحبت از خروج حماس از این کشور بی‌مورد است و این طرح بیشتر از طرف آن رهبرانی ارائه شده که زمانی از اردن اخراج شدند و به قطر و پس از آن سوریه پناه آوردند.

وی در مورد تصمیم‌گیری خالد مشعل برای خروج از سوریه هم گفت که این تصمیم شخصی وی بوده است و از طرف جنبش حماس برنامه‌ای در این مورد اتخاذ نشده است، عماد العلمی و سه تن از دیگر رهبران حماس هم که به باریکه غزه بازگشته‌اند توسط رژیم اشغالگر از این منطقه اخراج شده بودند و ربطی به خروج از سوریه ندارد.

زهار که پیش از این هم انتقاداتش نسبت به رفتار سیاسی برخی از رهبران حماس خبرساز شده بود و آنگونه که مشهور است در میان گردان‌های قسام هم طرفداران بسیاری دارد در ادامه با اشاره به این موضوع که ما در سوریه هیچ دفتری نداریم و رهبران جنبش خانه‌هایشان در دمشق است و با آزادی کامل فعالیت می‌کنند موضوع باز کردن دفتر توسط حماس در دیگر پایتخت‌های عربی را رد کرد و گفت ما در مصر می‌خواهیم در چارچوب قوانین بین‌المللی فعالیت کنیم و این مساله‌ای جداگانه به شمار می‌رود.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مقاومت عراق به ترامپ: جنازه نظامیانت را برایت می‌فرستیم


کارشناس عرب: اسرائیل نگران گسترش جنگ به سرزمین‌های اشغالی است


سرای سعدالسلطنه؛ جایگاه قزوین در تاریخ ایران


از وحشت کودکان غزه تا چشم‌های متفاوت کودک یمنی؛ روایت شبکه العالم از سوژه‌های داغ فضای مجازی


سرلشکر ایزدی: به هرگونه تحرک دشمن پاسخ می‌دهیم


جهان خاطرات مشابه جنایت آمریکا در سیریک را در حافظه دارد


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گزارش العالم از زندگی پر از رنج دختر کوچک غزه با بدنی خمیده + فیلم


کارشناس لبنانی: ترامپ در قبال ایران سردرگم و فاقد استراتژی خروج از بحران است


دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی