نخست‌وزیر جدید پاکستان انتخاب شد

سه شنبه 10 مرداد 1396
18:02
نخست‌وزیر جدید پاکستان انتخاب شد

نمایندگان مجلس پاکستان روز سه شنبه شاهد خاقان عباسی وزیر نفت سابق را به عنوان نخست وزیر جدید این کشور انتخاب کردند تا جایگزین نواز شریف شود که مجبور به کناره گیری شده بود.

العالم – آسیا

به گزارش رویترز از اسلام آباد، حزب حاکم مسلم لیگ-شاخه نواز با استفاده از اکثریت خود در پارلمان این کشور، عباسی را به این سمت گمارد. هفته قبل دیوان عالی پاکستان اعلام کرد نواز شریف به سبب عدم ارائه اطلاعات درباره منبع درآمدهای خود صلاحیت ادامه فعالیت به عنوان نخست وزیر را ندارد.

انتظار می رود دوره نخست وزیری عباسی کوتاه باشد زیرا نواز شریف، شهباز برادر خود را به عنوان جانشین برای خود در نظر گرفته است ولی تا زمانی که وی صلاحیت این سمت را پیدا کند، باید صبر کند.

شهباز که در شرایط کنونی سروزیر ایالت وسیع پنجاب است باید برنده انتخابات میاندوره ای شود تا نمایندگان بتوانند وی را به عنوان نخست وزیر انتخاب کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است


کشف و انهدام ۳۵۰۰ متر خط لوله غیرمجاز انتقال سوخت در بندرلنگه


به‌جای درمان؛ مجازات ملوانی که در ناو لینکلن دست به خودکشی زده بود


پزشکیان: وحدت اسلامی به معنای تعطیل کردن عدالت نیست