خبر فوری:

آینده برجام و گزینه های پیش روی ایران

چهارشنبه 11 مرداد 1396
21:55
آینده برجام و گزینه های پیش روی ایران نشست آینده برجام وگزینه های پیش روی ایران در مرکز پژوهش های مجلس برگزار شد.

العالم-ایران

 نشست تخصصی گروه دفاعی-امنیتی دفتر سیاسی مرکز پژوهشهای مجلس با عنوان "آینده برجام و گزینه‌های‌ پیش‌روی جمهوری اسلامی ایران" روز دوشنبه با حضور دکتر بقایی‌هامانه دبیر ستاد پیگیری اجرای برجام و دکتر ابراهیم‌ متقی استاد دانشگاه تهران و کارشناس مسایل امریکا برگزار شد. 

در این نشست ابتدا دکتر بقایی‌هامانه با تشریح روند مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با گروه 5+1 و نهایتاً انعقاد توافق هسته‌ای موسوم به برجام این توافق را حاصل تلاش دیپلماتیک طاقت فرسای تیم مذاکره کننده ایران دانست و تأکید کرد که علیرغم همه کارشکنی‌ها از سوی برخی بازیگران متخاصم خارجی، طرف ایرانی توانست توفیقات مهمی در این مذاکرات بدست آورد. 

وی ابعاد نقض و نقض فاحش برجام پس از مصوبه اخیر کنگره امریکا با در نظر گرفتن مجموعه‌ای از ملاحظات از جمله تبدیل شماری از فرامین اجرایی قبلی رییس جمهور امریکا به مصوبه کنگره را تشریح کرد.

همچنین دکتر ابراهیم متقی استاد دانشگاه تهران بعنوان دیگر سخنران نشست ضمن تشریح ضعف‌ها و کاستی‌های برجام، مصوبه اخیر کنگره امریکا را نقض برجام دانست و خواستار پاسخ متناسب ایران به این اقدام امریکا شد. 

سخنرانان در پایان نشست، ضرورت پیگیری اقداماتی نظیر استفاده از سازوکارهای موجود در برجام و تصویب طرحهای متناسب در مجلس شورای اسلامی از جمله طرح "مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی امریکا در منطقه" را مورد تأکید قرار دادند. 

در پایان این نشست که باحضور جمعی از مدیران و کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس برگزار شد، سایر شرکت کنندگان به طرح دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص این موضوع پرداختند./ پایگاه اطلاع رسانی مجلس

0% ...

آخرین اخبار

عضو ارشد انصارالله: اسرای بسیار با تابعیت‌های مختلف در اختیار داریم


آمادگی شهرهای «حیس» و «الخوخه» یمن برای بازگشت آوارگان بعد از آزادسازی


صهیونیست ها تاریخ غزه را ویران و حافظه مکان را محو می‌کنند


شاد از یک پلتفرم آموزشی شرایط اضطراری تا امپراتوری دیجیتالی در خدمت نسل جدید


الجزایر حریم هوایی خود را به روی امارات بست


حملات گسترده رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان


پزشکیان فردا به هند می‌رود؛ از سخنرانی در بریکس تا دیدارهای دوجانبه


با رویکرد سیاسی‌آژانس، کشور‌ها از NPT خارج می‌شوند


سخنگوی انصارالله: کشتیرانی و تجارت در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، امن و بدون وقفه است/ هیچ‌گونه جاه‌طلبی ارضی درباره کشورهای همسایه نداریم


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم