تکذیب خبر استفاده ایران از آب‌های کویت برای انتقال سلاح

چهارشنبه 11 مرداد 1396
22:53
تکذیب خبر استفاده ایران از آب‌های کویت برای انتقال سلاح یک مسئول وزارت خارجه کویت خبر استفاده ایران از آب‌های کویت برای انتقال اسلحه به حوثی‌های یمن را تکذیب کرد.

العالم-ایران

به گزارش خبرگزاری رسمی کویت (کونا) یک منبع مسئول در وزارت خارجه کویت ادعای خبرگزاری رویترز در رابطه با استفاده ایران از آب‌های کویت برای انتقال اسلحه و مستشاران نظامی برای حوثی‌های یمن و نقض قانون تحریم‌ ارسال سلاح به جنبش انصارالله را تکذیب کرد.

وی افزود: آب‌های کویت تحت تسلط کامل نیروی دریایی کویت و اداره کل گارد ساحلی است و در طول شبانه‌روز با تمام ابزارها تحت مراقبت است و ما تا به امروز هیچ فعالیت مشکوکی در آب‌های کویت مشاهده نکردیم.

این منبع در ادامه گفت: از رسانه‌ها می خواهیم که در انتشار این‌گونه خبرها دقت‌های لازم را بکنند.

خبرگزای رویترز اخیرا مدعی شد که ایران قبلا یا به طور مستقیم به حوثی‌ها سلاح می رساند و یا از طریق سومالی به آن‌ها سلاح می‌داد . اما اکنون روش خود را تغییر داد وبا استفاده از آب‌های کویت به حوثی‌های یمن سلاح و مستشاران نظامی می فرستد.

در عین حال این ادعا در شرایطی مطرح می‌شود که مقامات کشورمان هیچ‌گاه اخبار منتشر شده درباره ارسال سلاح را تایید نکرده و در مواردی تاکید کرده‌اند که ایران حضور مستشاری دارد./ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک