نابودی 113 خودرو نظامی مزدوران در یمن

پنج‌شنبه 12 مرداد 1396
00:21
نابودی 113 خودرو نظامی مزدوران در یمن در یک ماه گذشته، نیروهای مشترک یمنی با حملات متعدد 113 دستگاه ماشین نظامی ائتلاف متجاوز سعودی- آمریکایی علیه ملت یمن را نابود کرده و دهها تن از مزدوران را کشته اند.

العالم - یمن

به گزارش خبرنگار شبکه العالم به نقل از منابع یمنی در ماه  ژوئیه  سال جاری میلادی، ارتش و کمیته های مردمی یمن، 113 خودرو نظامی ائتلاف متجاوز سعودی – آمریکایی را منهدم کردند و واحد موشکی آن، 15 موشک کوتاه برد و چند موشک بالستیک شلیک کرد.

یک منبع آگاه اعلام کرد واحد موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن 15 موشک کوتاه مدت ساخت داخل را به علاوه بیش از 150 موشک کاتیوشا و چند موشک بالستیک از نوع برکان 1 و برکان H-2 به سمت نیروهای متجاوز و مزدور شلیک کرده است.

وی خاطرنشان کرد در همین بازه زمانی نیروهای دریایی یمن یک ناوچه نظامی امارات و یک قایق جنگی نیروهای متجاوز را در سواحل  غربی هدف قرار دادند و سامانه های پدافند هوایی نیز یک هواپیمای بدون سرنشین نیروهای متجاوز را سرنگون کردند.

ارتش و کمیته های مردمی، 7 زرهپوش، 4 تانک و 102 خودرو نظامی دیگر متعلق به دشمن و مزدوران را منهدم کردند و سه انبار اسلحه و مهمات را آتش زدند.

این منبع نظامی تاکید کرد واحد تک تیراندازان ارتش وکمیته های مردی 26 نظامی سعودی را در جیزان، نجران و عسیرهدف قرار دادند و 177 تن از مزدوران را از این طریق در جبهه های مختلف از پا در آوردند.

وی خاطرنشان کرد نیروهای یمنی توانستند 36 حمله پیشروی دشمن سعودی و مزدورانش را در ماه جولای شکست دهد و با انجام عملیات پاکسازی بی نظیر، تلفات و خسارات عمده ای به آنها وارد کند.

202

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد