چک های "خوشبختی" برای کارمندان در دبی !

پنج‌شنبه 12 مرداد 1396
21:18
چک های بانک «سعادت و خوش بینی» در مرکز آمار دبی، چک هایی متفاوت با بانک های دیگر در اختیار مشتریان قرار می دهد.

العالمگوناگون

به گزارش پایگاه خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، هدف از ارائه این چک ها، ایجاد حس خوشبختی و سعادت در میان کارمندان است و این بانک، نام این چک ها را « چک های خوشبختی» گذاشته است.

روسای بخش های مختلف بانک می توانند که به عنوان تشویقی به کارکنان خود چنین چک هایی را بدهند، این چک ها به کارمندان مرخصی داده و به آن ها اجازه می دهد که به مدت چند ساعت دیرتر از موعد مقرر درمحل کار خود حاضر شوند تا زمان بیشتری را درکنار خانواده خود باشند و یا قبل از آمدن به محل کار در مکانی عمومی بنشینند.

گفتنی است که این چک ها فقط به کارمندان کوشا و فعال در حیطه کار خود تعلق می گیرد.

«طارق الجناحی» معاون مدیر اجرایی مرکز آمار دبی گفت که این چک ها، جو رقابتی را میان کارمندان ایجاد کرده و با استقبال آنان مواجه شده است.

وی افزود که کارکنان این مرکز به میزان بالایی ازخوشبختی درسطح جهان دست یافته اند و این میزان به 97 درصد رسیده است.

الجناحی تصریح کرد که زمان ساعات کاری، مجانی نیست، ولی به پاداشی مهیج برای کسانی تبدیل می شود که می دانند چگونه از وقتشان استفاده کنند.

215

 

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد