واکنش پلیس به خبر تصادف پسر زورگیر با زانتیا

جمعه 13 مرداد 1396
16:31
واکنش پلیس به خبر تصادف پسر زورگیر با زانتیا یک منبع آگاه در مرکز اطلاع‌رسانی پلیس درباره کشته شدن یک فرد زورگیر توسط یک خودرو زانتیا گفت: دو فرد زورگیر که از شخصی در خیابان طالقانی زورگیری کرده بودند در حال دور شدن از محل با یک خودروی زانتیا تصادف می‌کنند.

العالم _ ایران

یک منبع آگاه در مرکز اطلاع رسانی پلیس درباره عکس زورگیری که توسط یک خودروی زانتیا زیر گرفته شده و در فضای مجازی منتشر می‌شود گفت: این حادثه در تاریخ ۸ مردادماه در خیابان طالقانی اتفاق افتاده است.

او ادامه داد: دو فرد زورگیر که از شخصی در خیابان طالقانی زورگیری کرده بودند در حال دور شدن از محل بودند که با یک خودروی زانتیا تصادف می‌کنند و یکی از آن‌ها در این حادثه فوت می‌کند. در بررسی‌هایی که بعد از حادثه انجام شده مشخص می‌شود این افراد زورگیر بودند از همین‌رو فرد دوم نیز بازداشت و تحویل مراجع قضایی می‌شود.

این منبع آگاه گفت: این تصادف کاملا عادی بوده و آن طور که در فضای مجازی مطرح می‌شود و راننده خودروی زانتیا به عمد با این زورگیر برخورد نکرده است.

ایلنا

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند