علت شکایت ایرانی ها و یمنی ها علیه امریکا به سازمان ملل

شنبه 14 مرداد 1396
05:02
علت شکایت ایرانی ها و یمنی ها علیه امریکا به سازمان ملل خبرگزاری رویترز در گزارشی از نیویورک به قلم رهام الکوسی نوشت : دهها یمنی و ایرانی که فرصت مهاجرت به آمریکا را به دست آورده اند پس از آنکه به درخواستهای آنها برای دریافت روادید در پی فعال شدن مجدد ممنوعیت سفر موقت صادر شده توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا رسیدگی نشد، روز جمعه علیه وزارت امور خارجه آمریکا شکایت کردند.  

این ممنوعیت که دادگاهها آن را تعلیق کرده بودند و دیوان عالی آمریکا ژوئن گذشته فعال شدن مجدد آن را با برخی بندهای آن تایید کرد ، از سفر شهروندان یمن و ایران و چهار کشور دیگر مسلمان به آمریکا که ارتباطی واقعی با آمریکاییها ندارند جلوگیری می کند.  
دادگاه عالی آمریکا شمار کسانی را که تحت تاثیر این ممنوعیت قرار می گیرند به شدت محدود کرده است اما هزاران نفر از شهروندان شش کشوری که سال گذشته در قرعه کشی دولت آمریکا برنده شده و توانسته بودند درخواست دریافت گرین کارت این کشور را مبنی بر دریافت اقامت دائم در آمریکا ارائه کنند نادیده گرفته شده اند.  
در پیامهای الکترونیکی به برندگان این قرعه کشی که همچنان منتظر دریافت روادید خود هستند گفته شده است احتمالا روادید برای شما صادر نخواهد شد به علت ممنوعیت سفری که 90 روز ادامه خواهد داشت.  
در این شکوائیه که به دادگاه منطقه ای آمریکا در واشنگتن پایتخت این کشور ارائه شده است بیش از 90 یمنی و ایرانی برنده این قرعه کشی اعلام کردند دولت آمریکا به علت ممنوعیت سفر ، از صدور روادید برای آنها خودداری می کند.  
ایتر سونگ وکیل مرکز ملی قانون مهاجرت که یکی از سازمانهای نماینده برندگان قرعه کشی به شمار می رود گفت : این درست ، عادلانه و قانونی نیست و هر اقدامی را که لازم باشد از جمله مراجعه به دادگاهها به منظور مبارزه برای حقوق وکلای خود انجام خواهیم داد.  
وزارت امور خارجه آمریکا از توضیح در این خصوص خودداری کرد.  
در این شکایت ، برندگان قرعه کشی از دولت آمریکا تکمیل اقدامات صدور روادید خود را تا پیش از سی ام سپتامبر که مهلت آنها برای دریافت گرین کارت آمریکا به پایان می رسد خواستار شدند.   

عمر جودت مدیر مرکز فدرال آزادیهای مدنی آمریکا گفت:پیروزی در این قرعه کشی بسیار مهم و ارزشمند است. اگر مشتریهای ما تا سی ام سپتامبر روادید خود را دریافت نکنند شاید تنها فرصت اینکه آمریکایی باشند را از دست بدهند.  

مرکز آزادیهای مدنی یکی از سازمانهایی است که به نمایندگی از برندگان قرعه کشی این شکایت را ارائه کرده است.  

کنگره آمریکا در سال 1990 با ساختار کنونی برنامه روادید متنوع که سالانه حدود 14 میلیون نفر را به این کشور جذب می کند و به شهروندان کشورهای دیگر که میانگین مهاجرت پایینی به آمریکا دارند اجازه دریافت اقامت در آمریکا را می دهد ، موافقت کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد