موج "شیطان" به ایتالیا و شرق اروپا رسید! 

شنبه 14 مرداد 1396
08:50
موج شدت گرما در مناطق گسترده ای از جنوب و شرق اروپا به 40 درجه سانتیگراد رسید؛ موج شدید گرما در اروپا "لوسیفر" یا شیطان نام گرفته است!

العالم - اروپا
روز جمعه بر اثر شدت گرما 2 نفر در اروپا جان دادند که یکی از این موارد در رومانی و دیگر در لهستان بود. شمار قابل توجهی از شهروندان اروپایی نیز به دلیل گرمازدگی به بیمارستانها منتقل شدند. 
روسیا الیوم گزارش داد، موج گرما در ایتالیا باعث آسیب رسیدن به محصولات کشاورزی و گسترش آتش سوزی در جنگلهای این کشور شد. در کشورهای حوزه بالتیک و جنوب لهستان نیز مسؤولان به مردم درخصوص خطرات موج جدید گرما هشدار دادند. 
در آلبانی حدود 75 مورد آتش سوزی در جنگلها روی داد که بیش از 300 آتش نشان برای مقابله با این بحران بسیج شدند. آلبانی در این زمینه از کشورهای اروپایی درخواست کمک فوری کرده است. 
در صربستان، بوسنی و کرواسی نیز از چند روز قبل آتش سوزی هایی در جنگلها روی داده است. 
پیش بینی شده است که گرمای 40 درجه تا چند روز آینده در اروپا ادامه یابد، و پس از مدتی به تدریج از شدت گرما کاسته خواهد شد. 

0% ...

آخرین اخبار

طوفان الاقصی فراتر از تصور رژیم صهیونی بود؛ دفاع از جبهه مقاومت تا آزادی قدس ادامه دارد


شوک جدید جنگ با ایران برای آمریکایی‌ها؛ هزینه گرمایش خانه تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد


افزایش گرایش به حجاب در عصر آزادی پوشش


سخنگوی القسام: طوفان‌الاقصی دکترین امنیتی اشغالگران را در هم شکست


قالیباف: دشمن پس از ناکامی در جنگ به دنبال ناامنی در داخل کشور است


سفارت ایران در زیمبابوه همزمان با موج اعتراضات در اروپا: اگر این صحنه در ایران رخ داده بود


ماکان یک منظومه ایرانی در آسمان شد


تمرکز اصلی در رزمایش ضد تروریسم شانگهای، هم‌افزایی امنیتی است


گزارش العالم: شهر اهواز میزبان دومین جشنواره قهوه+ فیلم


آمار جنایت‌های رژیم صهیونیستی در سه سال نسل‌کشی در نوار غزه