ترکیه نیروهای خود را در مرز سوریه تقویت می کند

شنبه 14 مرداد 1396
22:46
ترکیه نیروهای خود را در مرز سوریه تقویت می کند  رسانه های ترکیه از ارسال تجهیزات نظامی جدید ارتش این کشور به مرز سوریه خبر دادند.

العالم – جهان اسلام

خبرگزاری آناتولی ترکیه روز شنبه به نقل از منابع نظامی اعلام کرد که نیروهای ترکیه تجهیزات نظامی سنگین به منطقه ای در مرز با سوریه ارسال کرده‌اند.

خبرگزاری دوغان نیز اعلام کرد که تانک ها و توپ های هاوتزر ارتش ترکیه در قالب کاروانی متشکل از 6 کامیون وارد منطقه کیلیس در مرز این کشور با سوریه شده است.

به گفته منابع ترک، این توپ های جنگی در نزدیکی منطقه عفرین سوریه که در سیطره یگان های نظامی دفاع از ملت کُرد قرار دارد، مستقر خواهد شد.

ترکیه این تجهیزات را برای تقویت یگان های نظامی مستقر در مرزهای تحت سیطره کردهای سوریه ارسال کرده است.

آنکارا یگان های دفاع ملت کرد سوریه را ادامه حزب کارگران کردستان می داند. ترکیه این حزب را سازمانی تروریستی توصیف می کند.

213

0% ...

آخرین اخبار

رهبران و سیاستمداران عراقی: باید تحت پرچم مقاومت متحد بمانیم و راه شهید سید حسن نصرالله را ادامه دهیم


جاسوس افزار زیر آبی آمریکا چه در چنته دارد؟+ فیلم


رژیم صهیونیستی مسیرهای مواصلاتی کرانه باختری را مسدود کرد


عراقچی: ایران آماده بازگشایی تنگه هرمز در صورت اقدام های مشخص از سوی آمریکاست


شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد


چراغی که هرگز خاموش نمی شود: ضاحیه بیروت میعادگاه دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


واکنش وزارت خارجه فلسطین به توسعه‌طلبی صهیونیست‌ها


نیروهای یمن پهپاد مسلح مدل «کاریال» عربستان را ساقط کردند


هشدار حماس به رژیم صهیونیستی: تلاش برای تغییر هویت مسجدالاقصی به بن‌بست می‌رسد


سرلشکرصفوی: ترسیم هندسه امنیتی غرب آسیا توسط ایران رقم خواهد خورد/ آمریکایی‌ها رفتنی هستند و نمی‌توانند در منطقه بمانند