نایب رئیس مجلس بوسنی و هرزگوین:

ایران می‌تواند به عنوان سكاندار كشورهای منطقه عمل کند

يکشنبه 15 مرداد 1396
11:42
ایران می‌تواند به عنوان سكاندار كشورهای منطقه عمل کند صفت سفتیچ نایب رئیس مجلس بوسنی و هرزگوین با وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.

العالم- ایران 

صفت سفتيچ نايب رئيس پارلمان بوسني و هرزگوين در ملاقات با ظريف وزير امور خارجه كشورمان ضمن تشكر از مهمانوازی ايران گفت: من بر اساس تصميم شورای رياست جمهوری در مراسم تحليف رئيس جمهور محترم ايران شركت كردم. بوسني و هرزگوين علاقمند به توسعه همكاري ها و تبادل هيات ها با جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: جمهوري اسلامي ايران قادر است در كمک به حل مشكلات منطقه اي به عنوان سكاندار كشورهاي منطقه عمل نموده و به حل اين مشكلات و بحرانهاكمك نمايد. وی موفقيت ايران در برجام را نیزتبریک گفت.

در ادامه ظريف اظهار داشت: بوسني هرزگوين و مردم اين كشور جايگاه خاصی در بين مردم ايران دارند. دكتر ظريف در پاسخ به دعوت براي ديدار از بوسني ، ابراز اميدواري كرد در آينده اين ديدار انجام شود. در ادامه وزير امورخارجه كشورمان بر افزايش همكاری ها در حوزه های اقتصادی ، فرهنگی، مبارزه با افراط گرايي، تسريع در صدور ويزا برای افزايش توريست ها و تجار تاكيد كرد.

نايب رئيس پارلمان بوسنی از افزايش همكاری برای جذب و تبادل گردشگر میان دو کشور و تسهیل در صدور رواديد استقبال كرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم