موصل پس از فرار داعشی ها + تصاویر

يکشنبه 15 مرداد 1396
12:10
موصل پس از فرار داعشی ها + تصاویر هزاران نفر از مردم در منطقه موصل قدیم در شهر موصل زندگی می کنند و احساس امنیت می کنند زیرا نیروهای امنیتی چندی پیش این شهر تاریخی را از تصرف تروریست های داعشی آزاد کردند ولی درگیری های مسلحانه این شهر را به آوار و خرابه تبدیل کرده است .

العالم - عراق

چیزی به سنگ و خاک و خانه های ویران در شهر موصل پس از فرار داعشی ها دیده نمی شود که ویرانه های مسجد النوری و گلدستۀ الحدباء شاهد این مدعاست .

داعش پیش از فرارش از شهر موصل شروع به بمب گذاری خانه ها کرد و برخی از این خانه ها را هم منفجر کرد و مسجد النوری هم در همین انفجارها تخریب شد مسجدی که ابوبکر البغدادی سرکردۀ داعش خلافت پوشالی خود را از روی منبر آن اعلام کرده بود.  

موصل یکی از کهن ترین شهرهای باستانی عراق است و قدمتش به 5 هزار سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد و در کرانه شرقی رود دجله ساخته شده است و از بغداد پایتخت عراق 405 کیلومتر فاصله دارد.

موصل پس از بغداد دومین شهر بزرگ عراق است.

214

0% ...

آخرین اخبار

روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری فصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است


رکوردی تازه برای بهای نفت: افزایش ۳۵ درصدی در یک هفته


ادامه رجزخوانی ترامپ علیه ایران


تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته