فرار جوانان دیرالزور از پیوستن به داعش

يکشنبه 15 مرداد 1396
18:31
فرار جوانان دیرالزور از پیوستن به داعش

با وجود تهدید های مداوم داعش و وعده مجازاتهای سخت، جوانان ساکن مناطق دیرالزور از پیوستن به این گروه تروریستی خودداری می کنند.

العالمسوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم گروه تروریستی داعش با افزایش تنگنای کمبود نیرو و فشارهای روز افزون نیروهای ارتش و همپیمانان آن در صدد جذب جوانان در مناطق تحت تسلط خود در استان دیرالزور سوریه است.

روسیا الیوم  گزارش کرد ارتش سوریه نیز اطلاعیه هایی برای ثبت نام  افرادی که به سن خدمت سربازی هستند، منتشر کرده است.

جوانان دیرالزوربا توجه به این شرایط دوگزینه؛ پیوستن به باندهای تروریستی داعش یا گذراندن خدمت پرچم در ارتش سوریه که در حال نفوذ بی وقفه به سوی  پایگاههای داعش هستند را  پیش رو دارند.

گذشته از شرایط خفقان آوردر مناطق تحت تسلط داعش در دیر الزور، شمار زیادی از جوانان پیش از این مجبور شدند به شرایط داعش تن دهند اما هم اکنون با توجه به افزایش ضعف و تلفات این گروه  درپایگاه های باقی مانده اش؛ با تمام توان در صدد فرار از ارتش آنان هستند.

داعش با پیشروی ارتش سوریه در دیرالزور و روستاهای آن در مناطق باقی مانده تحت تسلط خود بسیج عمومی برای مقابله با جنگ صلیب اعلام کرده است.

این گروه تروریستی با پخش اطلاعیه هایی در مناطق تحت تسلط خود، به همه پسران بیست ساله که سنشان از سی نگذشته، خواسته تا درمراکز امنیتی ثبت نام کنند.

داعش در اطلاعیه های خود اعلام کرده، افراد ملحق شده پیش از اعزام برای  جنگ در صفوف داعش در ابتدا دوره شرعی و پس از آن دوره نظامی خواهند دید.

گروه داعش هشدار داده هر کس که از ثبت نام و پیوستن به صفوف داعش، حداکثر بیش ازیک هفته از تاریخ اطلاعیه سرپیچی کند مجازت خواهد شد.

ارتش سوریه نیز درمناطق آزاد شده، ازجوانانی که در سن خدمت هستند خواسته مطابق با قوانین سوریه  به ارتش بپیوندد این در حالی است که ارتش سوریه درصدد ترمیم خود است زیرا در مبارزه با داعش و گروه های تروریستی تحت لوایش از زمان آغاز جنگ  تلفاتی دیده  است.

217

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی