ظریف در دیدار وزیر فرهنگ سنگال اعلام کرد؛

آمادگی ایران برای همکاری با سنگال در زمینه سدسازی و داروسازی

يکشنبه 15 مرداد 1396
20:14
آمادگی ایران برای همکاری با سنگال در زمینه سدسازی و داروسازی وزیر خارجه کشورمان در دیدار وزیر فرهنگ و ارتباطات سنگال از آمادگی ایران برای گسترش همکاری ها با این کشور به ویژه در زمینه سدسازی و داروسازی خبر داد.

العالم _ ایران

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز (یکشنبه) در ملاقات با " ام باگنیک اینجای " وزیر فرهنگ و ارتباطات جمهوری سنگال اظهار داشت: آفریقا برای جمهوری اسلامی ایران مهم است. به صورت دوجانبه و در چارچوب سازمان های بین المللی و سازمان همکاری اسلامی قادر به همکاری هستیم.

وی اضافه کرد: ایران و سنگال هر دو با افراط گرایی مخالف هستند و در این حوزه و همچنین حوزه همکاری های اقتصادی آماده ارتقاء همکاری ها بویژه در زمینه های سدسازی و داروسازی هستیم.

وزیر فرهنگ و ارتباطات جمهوری سنگال نیز از حضور در ایران و شرکت در مراسم تحلیف ابراز خرسندی کرد و گفت: روابط ما و شما نزدیک است و همینطور نیز باید باشد. کشورهای مسلمان بطور طبیعی باید روابط نزدیک داشته باشند.

وی افزود: افزایش روابط فرهنگی منجر به توسعه دیگر ابعاد مناسبات خواهد شد و ما از گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران بویژه در حوزه های فرهنگی و اقتصادی حمایت می کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد