نگرانی دبیرکل سازمان ملل از تشدید بحران کره

پنج‌شنبه 19 مرداد 1396
03:23
نگرانی دبیرکل سازمان ملل از تشدید بحران کره

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد گفت، آنتونیو گوترش از تشدید لفاظی های پرخاشگرانه برسر بحران کره شمالی نگران است.

العالم - آمریکا

استفان دوجاریک چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: دبیرکل به شدت نگران وضعیت کنونی و تنش لفظی برسر کره شمالی است.

دوجاریک افزود: بدیهی است دبیرکل همچنان نگران اوضاع حاکم است و از تشدید لفاظی های متقابلی که شاهد آن هستیم، به شدت نگران است. شورای امنیت سازمان ملل متحد چند روز پیش با اکثریت آرا قطعنامه های را تصویب کرد و ما به صراحت تاکید می کنیم که به یافتن راه حلی مسالمت آمیز، دیپلماتیک و سیاسی برای اوضاع جاری پایبند هستیم و همانند شورای امنیت بر تلاش برای کاهش تنش در شبه جزیره کره تاکید داریم. دبیرکل از ابتکار عمل ها برای تنش زدایی در شبه جزیره کره استقبال می کند.

دوجاریک این مطالب را پس از آن عنوان کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه گفت اگر اگر کره شمالی، ایالات متحده را تهدید کند، پیونگ یانگ با آتش و خشم روبرو خواهد شد.

گفتنی است پیونگ یانگ نیز چند روز پیش اعلام کرده بود در پاسخ به هرگونه اقدام نظامی آمریکا، به واشنگتن درس تلخی خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره


۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان


سرلشکر رضایی: پاسخ‌های فعلی واشنگتن ناکافی است


ضربه قاطع فراجا به تروریست‌ها؛ تیم مرتبط با «جیش‌الظلم» در چابهار منهدم شد


آماده‌باش ناگویا برای میزبانی از ستاره های پاراآسیایی + فیلم


شام ابوشماله؛ کودک اهل غزه‌ قربانی جنگ نسل‌ کشی و سوء تغذیه حاد


کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان