درخواست تعویق اعدام 14 شهروند شیعه در عربستان

جمعه 20 مرداد 1396
11:57
درخواست تعویق اعدام 14 شهروند شیعه در عربستان روزنامه فایننشنال تایمز از محکومیت صدور احکام اعدام 14 شهروند شیعه در عربستان و درخواست نهادهای حقوق بشری برای تعویق اجرای حکم آن خبر داد.

العالم - عربستان

روزنامه فایننشنال تایمز در گزارش خود نوشت: صدور حکم اعدام برای 14 شهروند شیعه عربستان موج گسترده محکومیت نهادهای حقوق بشربین المللی را به همراه داشت.

این نهادهای حقوق بشری، محکوم کردن تظاهرات کنندگان مسالمت جو به اتهامات تروریستی در عربستان محکوم کرده اند.

فایننشنال تایمز در گزارش خود همچنین به درخواست ها از عربستان برای تعویق اجرای احکام 14 شهروند شیعه اشاره کرد که به خاطر شرکت در رویدادهای بهار عربی محکوم شدند.

این گزارش روایت مادر یکی از این محکومان به نام مجتبی السویکت را نقل می کند که چطور نیروهای امنیتی وی را در سن 17 سالگی و در آستانه سفر به آمریکا برای ادامه تحصیلات دانشگاهی بازداشت کردند.

این مادر می گوید مجتبی تنها پسرم است. از وقتی کودک بود لحظه شماری می کردم که بزرگ شده و به دانشگاه برود. شوک بزرگی به من وارد شده است.

نهادهای حقوق بشری بین المللی با محکومیت گسترده صدور این احکام اعدام، از مکانیزم دستگاه قضایی عربستان انتقاد کرده اند.

فایننشال تایمز در گزارش خود آورده است: این احکام بار دیگر پرونده برخورد با اقلیت شیعیان در عربستان را مطرح می کند که از تبعیض و به حاشیه رفتن خودشان در جامعه این کشورشکایت دارند.

6

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان